Indretning

Et hjem skal være indbydende. Det skal være et hjem, ikke en udstilling. Især i dagligdagen er det vidunderligt at glæde sig til at komme hjem til rare omgivelser. I en salgsfase er det også vigtigt for at kunne sælge til den bedst mulige pris. Vi tilbyder at løse flere former for indretningsopgaver:

Gør boligen klar til salg. Indret din bolig så den viser sig fra sin bedste side. Vi har alle sammen forskellig smag, men når man skal sælge et hus, er det en fordel at boligindretningen ikke modarbejder et godt salg. Det gælder både for møbleringen, placeringen af møblerne, farvevalg m.v. Vi kan hjælpe.

Har du lyst til at opgradere din eksisterende bolig, så den virker lidt mere nutidig? Vi lytter til de ønsker du har, og hjælper dig med at opnå det du ønsker.

FengShui indretning er en gammel kinesisk videnskab, hvor man anerkender at omgivelserne har meget stor indvirkning på vores dagligdag. Derfor tager man hensyn til verdenshjørnerne og dermed lysets indfald og indretter møblering, farvevalg og materialer m.v. efter menneskerne bedste. Der er mange gode elementer i principperne, som med fordel også kan anvendes i danske hjem og virksomheder. FengShui er en måde at skabe ro, harmoni og balance i omgivelserne, så de påvirker mennesker positivt. Vi tilbyder fengShui konsultation