Liebhaverne

 

Liebhaveri er et bredt begreb. En god beliggenhed er ofte det vigtigste - men også gedigne materialer, arkitektur, atmosfære, indretning, udsigt, omgivelserne m.v. har hver deres del af den samlede oplevelse.

Kontakt os. Vi er specialiserede i at sælge liebhaver boliger. I byen, på landet og ved vandet - der ligger gode liebhaverejendomme mange steder, og i mange prisklasser. Hos os får du gode råd, og en ærlig rådgivning med henblik på at du kan opnå det optimale salg.

Ejendomsmægler Pernille Sams var i mange år vært på programmet "Liebhaverne" på TV2 og på "Huse der aldrig kommer til salg".

Vi har specieliseret os i salg af boliger, der "kan noget særligt". Kontakt os for en vurdering og en drøftelse af muligheder.

 

INDRETNING

En boligs indretning er vigtig. Både fordi indretningen påvirker dem, der bor der til daglig. Men også fordi det er afgørende for et optimalt salg af boligen.

Start med at skille dig af med overflødigt nips og overflødige møbler. Hvis et rum er overmøbleret, virker det mindre end det er. Vi giver gerne gode råd.