Referencer

 

 

- Vi vil gerne sige tak til "Sams-teamet" for det gode samarbejde. Et par ord på dette ville være: Professionelt, behageligt, trygt, meget anbefalelsesværdigt ....og hurtigt :) Hils alle på kontoret

Christina og Morten Skelgaard, Oktober 2018

( Solgt villa i Hillerød )

 

- Det var en svær beslutning for os at sætte både vores hjem og vores virksomhed til salg. Vores hjem, som er en mindre gård, har vi selv tegnet og bygget. Så det er bygget fuldstændigt efter vores ønsker. Virksomheden ”Hornbeer”, var en gammel drøm der gik i opfyldelse. At etablere vores eget mikrobryggeri. Så der har været en god portion følelser involveret. Da vi nåede den konklusion, at Hornbeer fortjener nye ejere, som vil videreudvikle bryggeriet, måtte vi også erkende, at vi er nødt til at sætte vores hjem – gården – til salg, da bryggeriet er etableret her.

Og hvilken ejendomsmægler ville så kunne sælge både et bryggeri og en landbrugsejendom ? Valget faldt på Pernille Sams. Vi har fået god og professionel støtte fra Pernille gennem hele salgs forløbet, ligesom det er vores indtryk, at også køberne har været fuldt tilfredse. Men ikke mindst er salget ”fulgt helt til dørs”, således at der ikke er ”løse ender”, nu hvor køberne har overtaget. Så alt i alt kan vi kun give de allerbedste anbefalinger.

Gunhild og Jørgen Fogh Rasmussen, Oktober 2018

( Solgt "Hornbeer" og landejendom i Hornsherred )