Referencer

 

”Tusind tak også for din håndtering af vores salg. Det var ikke en nem beslutning. Men vi vidste med det samme, at det var dig der både kunne og skulle sælge vores hus. Du har sans for mennesker.”

Birgitte og Pia, Solgt fritidshus 2021 Veddinge Bakker

”I skal have så mange tusind tak for indsatsen og jeres top professionelle arbejde i denne sag. Det har været til UG hele vejen igennem”

Pernille og Kim, solgt Villa nær Fredensborg 2020

”Tusinde tak for denne gang. I er alle pengene værd. Vi er blevet så godt og professionelt taget hånd om i den proces, og har haft en virkelig dejlig oplevelse med salget af vores ejendom. Vi vil gerne give de største roser og anbefalinger til jer som mæglere, og til Thomas i særdeleshed. På en skala fra 1-10 er det 10+ ”

Sika, Landejendom nær Roskilde, solgt 2020

"Meget tilfreds med samarbejdet både med Pernille og pigerne på kontoret. Vi havde mest at gøre med Camilla, som var fantastisk god til at samle op på de løse tråde. Vi havde huset til salg hos anden mægler i et år, men efter at Pernille overtog gik der 14 dage så var huset solgt. Vil til en hver tid anbefale jer til andre."

Dan Roland, Rørvig 

"Helt igennem professionelt arbejde. Øjebliklig information efter fremvisning, hurtig opfølgning, det føltes som at sagen blev fulgt helt tæt hele vejen igennem forløbet."

Carsten Hasselbalch, solgt fritidshus i Rørvig 

"Jeg er SÅ tilfreds med dig Thomas Klem. Du var også en af grundene at jeg valgte Pernille Sams, da jeg jo havde flere ejendomsmæglere ude og se gården. Tak for din helt fantastiske måde at være på, og for at hjælpe mig igennem det her salg."

Anne Mette Nielsen, Landejendom i Nordsjælland

"Thomas Klem fra Pernille Sams har ledt mig igennem et atypisk salg med fast og kærlig hånd. Altid til rådighed med råd og vejledning og opdateringer og har virkelig styr på tingene. Jeg vil også fremhæve Camilla Frølund, der på en meget kompetent måde, har taget sig af dokumentsiden af sagen. Jeg giver Jer min varmeste anbefaling."

Birthe Christensen - solgt fritidshus Nordsjælland

"Tak for god og professionel behandling gennem forløbet."

Susanne og Ole Lau Holst – solgt fritidshus i Odsherred 

"Mange tak for hjælpen gennem hele processen. Vi er meget glade for, at vi valgte jer som 'partnere' i projektet!"

Tine og Thomas Kristensen. Salg af villa i Slagelse 

" Tak for godt arbejde. Det har været en god og effektiv oplevelse "

Lotte og Adam Moltke, salg af fritidshus

"Vi vil gerne sige tak til "Sams-teamet" for det gode samarbejde. Et par ord på dette ville være: Professionelt, behageligt, trygt, meget anbefalelsesværdigt ....og hurtigt :) Hils alle på kontoret"

Christina og Morten Skelgaard, Solgt villa i Hillerød

"Vi kan på alle måder kun anbefale jer. Tak for et professionelt og samtidigt meget personligt arbejde fra jeres side"

Grethe og Jens Knudsen, Solgt villa i Glumsø

”Helt igennem fremragende"

Erik Ove, Solgt fritidshus i Rørvig

"Det var en svær beslutning for os at sætte både vores hjem og vores virksomhed til salg. Vores hjem, som er en mindre gård, har vi selv tegnet og bygget. Så det er bygget fuldstændigt efter vores ønsker. Virksomheden ”Hornbeer”, var en gammel drøm der gik i opfyldelse. At etablere vores eget mikrobryggeri. Så der har været en god portion følelser involveret. Da vi nåede den konklusion, at Hornbeer fortjener nye ejere, som vil videreudvikle bryggeriet, måtte vi også erkende, at vi er nødt til at sætte vores hjem – gården – til salg, da bryggeriet er etableret her. Og hvilken ejendomsmægler ville så kunne sælge både et bryggeri og en landbrugsejendom ? Valget faldt på Pernille Sams. Vi har fået god og professionel støtte fra Pernille gennem hele salgs forløbet, ligesom det er vores indtryk, at også køberne har været fuldt tilfredse. Men ikke mindst er salget ”fulgt helt til dørs”, således at der ikke er ”løse ender”, nu hvor køberne har overtaget. Så alt i alt kan vi kun give de allerbedste anbefalinger"

Gunhild og Jørgen Fogh Rasmussen,  Solgt "Hornbeer" og landejendom i Hornsherred

"Super godt! Jeg har solgt en del ejendomme og været i kontakt med mange mæglere, men Sams slog dem alle"

Kurt Skou - solgt fritidshus i Veddinge Bakker