Vestermarksvej 6 4200 Slagelse

Solgt

Hesteejendom, som har det hele .... Slagelse

En virkelig god hesteejendom, som er lige til at rykke ind i, for både mennesker og dyr.
Her er det hele: Et super godt stuehus, god ridehal, gode stalde, gode folde, god ridebane og gode ridemuligheder i området. Så det er egentlig ret enkelt at beslutte sig for denne ejendom. Man får meget for pengene, - herunder 13 tønder land.

Stuehuset er opført i 1997 og har et boligareal på 162 m2. Pænt og indbydende.
Planløsningen er god og åben - med bl.a. et stort sammenbygget rum, som samler hele familiens aktiviteter. Her er både køkken / alrum / spisestue / stue - og udgang til haven / terrassen mod haven m.v. Et super dejligt rum, hvor man kan være i gang med hver sit, men også følge med i hvad hinanden laver. Endvidere indeholder huset fire reelle værelser, et godt badeværelse, stort bryggers, entre m.v. Rigtig velfungerende ejendom, med lave omkostninger.

Ridehallens ridebane er 20X40 m - og hallen er rar og lys. Den udendørs ridebane er 60X29 m - så den kan anvendes til både spring og dressur.
Her er masser af hegnede folde, og arealet er velplanlagt så det fungerer praktisk og godt i hverdagen - også til mange heste.
Staldene indeholser 25 hestebokse, - heraf er 7 ponybokse. Endv. vandspiltov, 2 sadelrum, foderrum mv - og andre gode ting som f.eks. LED lys, gode p-forhold og flere ridemuligheder i området af forskellig længde i varieret natur / Vemmelev Skov.
Ejendommen ligger lidt syd for Slagelse - og med få minutters kørsel til indkøb mv.

Sagsfakta

Sagsnummer21874
TypeBolig/Erhverv, Landejendom / Landbrug, Lystejendom
Ejerudgift1.874
Boligareal162 m2
Energimærke: C

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21