Vestermarksvej 6 4200 Slagelse

Hesteejendom, som har det hele .... Slagelse

En virkelig god hesteejendom, som er lige til at rykke ind i, for både mennesker og dyr.
Her er det hele: Et super godt stuehus, god ridehal, gode stalde, gode folde, god ridebane og gode ridemuligheder i området. Så det er egentlig ret enkelt at beslutte sig for denne ejendom. Man får meget for pengene, - herunder 13 tønder land.

Stuehuset er opført i 1997 og har et boligareal på 162 m2. Pænt og indbydende.
Planløsningen er god og åben - med bl.a. et stort sammenbygget rum, som samler hele familiens aktiviteter. Her er både køkken / alrum / spisestue / stue - og udgang til haven / terrassen mod haven m.v. Et super dejligt rum, hvor man kan være i gang med hver sit, men også følge med i hvad hinanden laver. Endvidere indeholder huset fire reelle værelser, et godt badeværelse, stort bryggers, entre m.v. Rigtig velfungerende ejendom, med lave omkostninger.

Ridehallens ridebane er 20X40 m - og hallen er rar og lys. Den udendørs ridebane er 60X29 m - så den kan anvendes til både spring og dressur.
Her er masser af hegnede folde, og arealet er velplanlagt så det fungerer praktisk og godt i hverdagen - også til mange heste.
Staldene indeholser 25 hestebokse, - heraf er 7 ponybokse. Endv. vandspiltov, 2 sadelrum, foderrum mv - og andre gode ting som f.eks. LED lys, gode p-forhold og flere ridemuligheder i området af forskellig længde i varieret natur / Vemmelev Skov.
Ejendommen ligger lidt syd for Slagelse - og med få minutters kørsel til indkøb mv.

Sagsfakta

Sagsnummer21874
TypeBolig/Erhverv, Landejendom / Landbrug, Lystejendom
Pris3.650.000
Ejerudgift1.845
Boligareal162 m2
Energimærke: C

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21