Jyllandsgade 32 4100 Ringsted

Solgt

Arkitekttegnet kvalitetsvilla med kreativ stemning,

En gedigen villa i underspillet luksus, høj kvalitet, som ligger perfekt i Ringsted Centrum - tæt på det hele - incl. stationen, indkøb, skoler m.v.
Udefra bliver man snydt, idet facaden er en klassisk gulstensvilla. Indvendig åbner der sig imidlertid en herlig oplevelse, for huset er super lækkert moderniseret. Det er indrettet stemningsfuldt og meget nutidigt med skønne store rum, stort lysindfald og smagfuld personlighed. En kreativ og særdeles indbydende atmosfære.
Husets samlingspunkt vil naturligt blive køkken/alrummet. Det er ultimativt lækkert. Et særdeles flot åbent rum med et smagfuldt kvalitetskøkken og lækre hårde hvidevarer. Her er super hyggeligt og en sej personlig, kreativ stil og stemning, hvor man føler sig velkommen. Her er lækkert, uden at være for fint. Og kan der laves super god mad: Gasblus, wokblus og glaskeramisk kogeplade supplerer hinanden, indbygget Miele kaffemaskine, Amerikanerkøleskab m.v. Store panoramavinduer åbner for lys og udsigt, og fra køkkenet kan man gå direkte ud på den store træterrasse. Her er også mega-hyggeligt og flere muligheder for at sidde under tag eller helt i det fri. Terrassen vender mod vest, så det er helt ideelt for at kunne anvende den om aftenen og spise udendørs i hele sommerhalvåret.
Køkken/alrummet åbner ind mod en dejlig stor vinkelstue - med pejs, lyst askeparket og ligeledes med panoramavinduer. Endvidere 3 gode værelser, et badeværelse og et gæstetoilet, entre m.v..
Husets boligareal er 160 m2 boligareal. Hertil kommer 53 m2 kælder med vaskerum, depot, motionsrum m.v. + 23 m2 god lukket garage.
Huset har kun haft to ejere, begge i byggebranchen og begge har lagt vægt på gedigne materialer og byggeri af høj standard. Det er oprindelig opført i 1961 af en trælasthandler og sidenhen er opdateret og moderniseret af den nuværende ejer, som er tømrermester.
Ringsted er tilsmilet af den den nyeste opgradering af infrastruktur. Motorvejen er der allerede, og super gode togforbindelser til både København og Jylland. Den nye højhastighedsbane sørger for super god og hurtig forbindelse.


Sagsfakta

Sagsnummer21876
TypeVilla
Ejerudgift3.231
Boligareal160 m2
Energimærke: D

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21