Østre Alle 80C 3250 Gilleleje

God villa med dejlig have, Østre Alle, Gilleleje


En rigtig god ejendom, som ligger super godt, og er lige til at rykke ind i. Den er tilpas tilbagetrukket fra vejen, ligger roligt og omgivet af sin egen lukkede have på Østre Allé, som er en af de mest attraktive veje i Gilleleje. Tæt på vandet og herlig badestrand.
Huset er en rødstensvilla med et boligareal på 156 m2. Den er opført i 1984, og fremtræder velholdt og let at vedligeholde. Endvidere en dobbelt carport med et lukket skur.

Her er en rigtig velfungerende planløsning - hvor stuen og køkken/alrummet er de samlende rum i huset. Begge er store skønne rum og vender ud mod haven og den store terrasse langs huset. Køkkenet er lyst og pænt og hænger rigtig fint sammen med en hyggelig spiseplads og udgang til terrassen, hvor man kan nyde hele sommerhalvåret. Den ligger helt perfekt. Her er både sol og læ, og markisen sørger for den skygge man måtte ønske.
Endvidere har huset tre gode reelle værelser, badeværelse, entre og gæstetoilet samt godt bryggers. Et super velfungerende hus, hvor det ene værelse ( på 1. sal ) er blevet anvendt til yoga-undervisning m.v. Her er ekstra skønt lys, god energi og loft til kip - så rummet egner sig til alt muligt - også kreativt.

Haven er rigtig herlig og giver huset en særlig hyggelig atmosfære. Den er smukt tilplantet med skønne blomstrende buske og ligger i forlængelse af den store terrasse, som ligger foran huset. Der er anlagt små stier og en smuk sø med karper. Det giver et skønt roligt miljø omkring huset. En rigtig smuk have, som også har mange stedsegrønne planter, der sørger for miljøet omkring huset om vinteren. Skøn og herlig på alle årstider - og alligevel let at holde. Grunden er 1.112 m2.

Sagsfakta

Sagsnummer21881
TypeVilla
Pris3.250.000
Ejerudgift5.505
Boligareal156 m2
Energimærke: D

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21