Tangagervej 4 4293 Dianalund

Solgt

Jagtejendom m. lystfiskeri. 24 tdl.land. Midtsjælland.

En særdeles dejlig liebhaver ejendom fyldt med personlighed. Den ligger fuldkommen herligt: Ugeneret, omgivet af smuk og varieret natur.
Man er i sin egen lille verden: Et stemningsfuldt paradis for den jagt- og/eller natur-interesserede. Alle mulige former for vildt holder til her. Ejendommen er tilplantet med remiser / skov så vildtet stortrives. Den ligger i udkanten af Åmosen, som ligger midt på Sjælland, og er kendt for sit rige dyreliv og sine store kronhjorte.
Også for lystfiskeren er her noget helt særligt: Man får nemlig sin egen store fiskesø. En ualmindelig smuk sø, som man kan vælge at nyde helt selv, eller drive som en forretning, hvor talrige hyggelige fiskepladser rundt om i søens bugtninger betyder at det er en rigtig god put-and take sø med masser af idyl.

Huset er topcharmerende - hvidpudset og stråtækt - økonomisk opvarmet med nyere jordvarmeanlæg, solceller m.v.. Her er 334 m2 bolig, som oprindelig er opført i 1877 og som er ombygget og løbende moderniseret til en indbydende, nutidig bolig. Ejendommen kan let anvendes til bolig for en eller flere generationer, eller til blandet bolig / erhverv. Det er lovligt at drive flere former for erhverv herfra.
Her er stemningsfuldt og hyggeligt i ordets bedste forstand. Flere skønne stuer med forskellige stemninger og udgang til naturen og terrasserne, gode værelser / kontor m.v. og et herligt køkken med spiseafdeling, som helt naturligt bliver dagens hyggelige samlingspunkt.
Man er meget privat her. Uforstyrret i et særdeles smukt stykke Danmark, og både udenfor og i huset er her roligt, rart og en dejlig atmosfære.
Ejendommen er omgivet af sine egne 24 tønder land / 13,25 hektar. Den ligger i Sorø kommune, lidt nord for Sorø nær Dianalund, og så fredfyldt at de lyde man hører, er naturens lyde. En flok agerhøns, der basker med vingerne og flyver op når man kommer gående, en råbuk, der kommer ud af buskadset og haren der stikker af - alt imens en glente kredser rundt oppe mod himlen...

Tidligere har der været heste på ejendommen - og den kan let tages i brug til det formål igen, idet der er både stald, bokse, ridebane og hestegræs på store arealer. Stalden er 63 m2 og har 4 bokse, indlagt vand m.v.
Endvidere findes en lade / et maskinhus i en god størrelse på 77 m2. Den passer fint til ejendommen, og er super praktisk til alle typer formål.

Ejendommen ligger godt for motorvejsnettet med få km til motorvejsafkørsel og omkring en times kørsel til København C. Dianalund ligger tæt på og Sorø ligeså - en rigtig køn og rar by med mange muligheder. F.eks. særdeles gode skoler, indkøb, sport, kulturelle tilbud m.v.

Liebhaverboliger finder du hos ejendomsmægler Pernille Sams. Vi sælger liebhaveri i særklasse.

Sagsfakta

Sagsnummer21878
TypeBolig/Erhverv, Landejendom / Landbrug, Lystejendom
Ejerudgift2.974
Boligareal334 m2
Energimærke: A2010

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21