Strandbakken 21B, + 21A 4540 Fårevejle

Solgt

Veddinge Bakker, 6.500 m2 direkte til Sejerøbugten

Et fuldkommen vidunderligt sted med uovertruffen udsigt over Sejerøbugten på samlet 6.500 m2. En særdeles eksklusiv og sjælden mulighed - også for at bygge til hele familien. Arealet er opdelt i 2 grunde, og på den forreste mod vandet ligger der et lille gammelt sommerhus, fra dengang et sommerhus var et sommerhus.
De to ejendomme sælges helst samlet, for her er en helt unik plantagefølelse og man er fuldkommen ugeneret. Grunden er bred mod vandet, og udsigten fra ejendommen er fuldkommen suveræn og smuk på enhver måde. Om aftenen kan man følge at solen går ned i Sejerøbugten, og himlen farves i alskens farver. Lyset og stemningen er generelt særdeles attraktiv, og området er kendt for sine store uforstyrrede grunde, den ægte stemning og det særlige lys, som har inspireret talrige kunstnere. Fra grunden har man direkte adgang til vandet og stranden med herligt badevand. Skønne svømmeture, fiskemuligheder eller en tur i havkajak. Her er uanede muligheder, og fra huset og grunden har man udsigt over alle herlighederne. Man er højt hævet over vandet, hvilket gør udsigten ekstraordinær god. Sommerdagene her er en totaloplevelse i en klasse for sig.
Huset, som ligger på den forreste grund mod vandet, er på 35 m2 og opført i 1937. Det er meget autentisk med en stue, et lille køkken og et par værelser - og toilet i et udhus ved siden af.
En køber vil højst sandsynligt bygge helt nyt, for grunden er så suverænt god, at den kan bære det lækreste fritidshus man kan forestille sig - og måske endda et ekstra hus til familien.
Veddinge Bakker ligger i den sydlige del af Sejerøbugten, og er kendt og elsket for det kuperede landskab og den naturlige stemning, som er bevaret her. En vidunderlig kontrast til hverdagen, hvor man hurtigt kan komme ned i gear, nyde livet og slappe helt af.
Her er ca. en times kørsel fra København, gode golfbaner i nærheden og masser af muligheder for f.eks. skønne løbe- eller cykleture m.v. i det varierede landskab. Området er en del af Geopark Odsherred. Fibernet er indlagt.

Sagsfakta

Sagsnummer21894
TypeFritidshus
Ejerudgift5.645
Boligareal35 m2

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21