Søtungevej 4 4583 Sjællands Odde

Solgt

Fritisdshus, direkte til Sejerøbugten - Sjællands Odde


Et ualmindelig velbeliggende fritidshus i første række til Sejerøbugten.
Huset ligger højt og er sydvendt, så udsigten over vandet er storslået. Det har et boligareal på 78 m2. Hertil kommer en god kælder på 47 m2.

Her er en særdeles dejlig stemning. Natur, stilhed og skønhed - og hele tiden med vandet i baggrunden. Huset blev oprindelig opført 1969. I 1992 blev det bygget større og moderniseret til den fine udgave, det har i dag. Et godt vinkelbygget træhus, som har en stor og super hyggelig træterrasse i vinklen, som dannes af huset to længer. Her er der udsigt, læ og sol - så man virkelig kan nyde livet udendørs, det smukke lys og de mange solskinstimer, som området er kendt for.
I den ene ende af huset ligger stuen. Her er en god stemning, lyst og herligt med lys ind fra tre sider. Overalt masser af udsigt !!!
I et indhak er etableret en hyggelig spisekrog - som er samlingsstedet når man ikke er udendørs. Op til stuen ligger køkkenet, et gæsteværelse, badeværelset og et gæstetoilet. I den anden ende af huset er der et par dejlige lyse soveværelser. Både fra stuen og fra soveværelset er der glasdøre ud til den store træterrasse, og fra hele husets bredde og fra terrassen er der uspoleret og fuld vandudsigt. Enkelte gamle, karakterfulde fyrretræer har fået lov til at blive stående, og danner en smuk dybde i udsigten.
Kælderen er stor og god. Et godt værksted og fin opbevaring for havemøbler, diverse både, fiskeudstyr, cykler m.v.

Grunden er en herlig stor naturgrund på 4.200 m2 og ender ved stranden. Den er nem at holde. Et virkelig skønt og fredfyldt sted, som indbyder til en herlig dukkert, eller en tur i havkajak. Dertil kommer, at området er kendt for super gode muligheder for fangst for lystfiskere.

Her er godt en times kørsel fra København - og man er tæt på færgen til Aarhus, hvis familien skal samles fra hele landet.

Sagsfakta

Sagsnummer21899
TypeFritidshus
Ejerudgift2.543
Boligareal78 m2

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21