Præstevejen 63 3230 Græsted

Charmetrold, med Gribskov som nabo. Nordsjælland.

Stenholt er en super charmerende og i særklasse velbeliggende lystejendom, midt i Nordsjælland. Den ligger i et malerisk landskab, og er omgivet af sine egne græsmarker ( ialt godt 7 tønder land / 4 hektar). Lige op til skoven, og med sin egen idylliske sø. En smuk lindealle fører ned til ejendommen, som ligger tilpas tilbagetrukket fra vejen. Nøjagtig som man kan ønske sig det :)

Stuehuset er oprindelig opført i år 1900, og er løbende moderniseret, så den rummer en god og stor bolig på 259 m2. En klassisk ejendom, som er hvidpudset og med stråtag. Bygningerne danner en dejlig gårdsplads - og generelt er her mange hyggekroge, terrasser og spisepladser, så man kan nyde de smukke omgivelser på forskellige tidspunkter af dagen. På et tidspunkt boede her to generationer, og det er der også fin plads til, hvis man har lyst til det.
Stuerne er særdeles indbydende med lyse plankegulve m.v. og køkkenet er lyst og rart - med lys ind fra tre sider og plads til spisebord i den ene ende.
To badeværelser, to trapper op til 1. sal og mange værelser / kontorer, sauna, gæstetoilet m.v. giver fleksible anvendelses- og indretningsmuligheder. En ny familie vil naturligvis ændre noget, men det er en overskuelig opgave, og en rigtig god ejendom.
Det er også lovligt at drive mange former for erhverv herfra, og der er plads til både bolig og erhverv.

Separat ligger et par driftsbygninger, som kan anvendes til talrige formål ( stald, hobby, værksted m.v. )

Ejendommen ligger på en attraktiv, rolig vej med flere gode ejendomme nær Græsted. Den er oplagt som hesteejendom med dejlige folde og talrige muligheder for at ride de skønneste ture, lige ind i skoven.
Dyrene kommer ind fra skoven og græsser på markerne, så også på den måde er her mange fine naturoplevelser og en super god jagt.

Sagsfakta

Sagsnummer21901
TypeBolig/Erhverv, Landejendom / Landbrug, Lystejendom
Pris5.390.000
Ejerudgift2.599
Boligareal259 m2
Energimærke: E

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21