Ved Dokken 16B 4500 Nykøbing Sj

Solgt

Total-charme ved Nordstrand, Rørvig

Et fritidshus med ultimativ god beliggenhed i første række til havet og stranden. Det ligger ved en af Danmarks mest berømte strande: Nordstrand, som ligger lige vest for Rørvig. Her blev det opført i 1916, dengang kvinderne og børnene i velhavende familier var på landet i sommerhalvåret. Et historisk hus, i original stil, som er sat i super fin nutidig stand, så det er lige til at falde for og nyde.
Her er to skønne stuer med forskellige stemninger og udsigter på hhv. 1. sal og i stueplan. Et herligt åbent køkken/alrum/spisestue, to badeværelser, tre toiletter, vinkælder, spabad og sauna. En vinterbader vil f.eks. elske forholdene !!
Her er masser af lysindfald, store vinduespartier og udsigt til omgivelserne. Man er ugeneret og her er terrasser på flere sider af huset, så man kan finde læ og sol alt efter vejret.
Huset har et boligareal på 158 m2. Hertil kommer loftetagen, som ikke er registreret som bolig, men som nuværende ejer har indrettet til et lækkert soveværelse med tilhørende badeværelse.
Grunden er en naturgrund på 2.869 m2 som ligger lige ud til klitterne og havet. En drøm af en beliggenhed - her er alt hvad man forbinder med dansk sommer: Bred sandstrand, gryder i klitterne, idyllisk hus med flere terrasser, balkon hvor man kan sidde på 1. sal og se ud over vandet m.v. Alt er i top, og meget sjældent at finde så fuldendt og i orden.

Sagsfakta

Sagsnummer21914
TypeFritidshus
Ejerudgift4.358
Boligareal158 m2

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21