Bognæsvej 16 4000 Roskilde

Solgt

Unik byggemulighed ved Roskilde - jagt, landbrug og vandudsigt

Her kan opføres en vidunderlig ny landbrugsejendom i de smukkest tænkelige omgivelser. 29 hektar jord med byggeret, som ligger ved Bognæs-halvøen i det kuperede landskab i fjordområdet tæt på Roskilde, og ca 5 km. fra motorvejen til Kbh. Sælger har fået godkendt et projekt tegnet af Henning Larsen Arkitekter til opførelse af ny gård ved vandet, med fuld vandudsigt. En rigtig liebhaver beliggenhed.

Jorden ligger samlet og suverænt smukt, med vand på to sider. Mod vest ned til Lejre Vig, og mod øst ned til Kattinge Vig. Området er en del af nationalparken Skjoldundernes Land, og er i særklasse smukt og naturbeskyttet. Det vrimler med hjortevildt - et sandt eldorado. Det er helt unikt at have opnået en byggetilladelse her, og det har taget mange år at opnå både overfredningsnævnets og Kystdirektoratets accept. Nu kan en køber høste frugten af dette store arbejde. Tilladelse er givet til 250 m2 bolig bestående af separate bygningskroppe beliggende omkring et gårdrum, 2 udhuse, garage, skur m.v. Projektet er udarbejdet af Henning Larsen Arkitekter og overordnet projekt kan rekvireres hos mægler.

Her er stilhed, og en meget sjælden storslået skønhed, som havørne og andre spændende fuglearter for længst har opdaget og taget til sig. Ikke underligt at området nu er fuglebeskyttelsesområde. Her falder sjælen til ro og her er talrige oplevelser for naturelskere, jægere og ornitologer. Rå- og dåvildt, harer og fasaner boltrer sig, så jagten er suverænt god. Et malerisk naturparadis, tæt på både Roskilde og København, som er uhyre sjældent at finde.
Sejler du kajak, vil du elske stedet og dets mange muligheder - og der er kun 1,5 km til lystbådehavnen og sandbadestranden ned til Lejre Vig.
Ejendommen har mange muligheder. Her er allerede 2 store lader samt en længe, som rummer muligheder for dyrehold, maskiner m.m
Omgivelserne lægger op til det hele. Et livsstilsvalg, som giver livskvalitet for alle pengene.

Liebhaverejendomme finder du hos ejendomsmægler Pernille Sams. Vi sælger liebhaveri i særklasse.


Sagsfakta

Sagsnummer21910
TypeBolig/Erhverv, Landejendom / Landbrug, Lystejendom
Ejerudgift2.938
Boligareal127 m2
Energimærke: G

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21