Søpark Alle 67 4171 Glumsø

Solgt

Skønt bjælkehus med super-udsigt, Midtsjælland


Det herligste gedigne bjælkehus med områdets bedste beliggenhed, store panoramavinduer og loft til kip. Her er lyst og en super indbydende atmosfære. Indeklimaet er godt, som træhuse er berømte for, og her er roligt, smukt og rart. Udsigten er helt suveræn.

Huset ligger højt, og er det yderste hus i et godt boligområde i Glumsø. Herfra ser man ud over det smukkeste naturområde med skov, eng, stisystemer m.v. Særdeles dejlig og varieret natur overalt så langt øjet rækker. Intet der generer. Man er på en gang ude i naturen, og alligevel en del af byens tilbud.
Huset er opført i 2006 af store finske bjælker, og har et areal på 187 m2, hvor de 139 er registreret som boligareal. Høj kvalitet med bl.a. mahogni-vinduer. Planløsningen er åben og velfungerende. Stue, spiseområde og køkken hænger sammen og bliver automatisk hele husets samlingssted. Herfra er der totaludsigt, udgang til stor skøn terrasse, hvor man kan nyde solen lige til den går ned. Endvidere er her mastersoveværelse med super udsigt, eget badeværelse, sauna og udgang til stor træterrrasse, vildmarksbad m.v.. Yderligere to gode værelser, endnu et badeværelse, et godt bryggers, entre, stor hems m.v. Endv. integreret udhus, carport m.v. For sig selv ligger endnu et udhus med værksted mv. Grunden er på 970 m2

Glumsø ligger lidt syd for Ringsted og har et velfungerende nærmiljø. Her er alt hvad man skal bruge i dagligdagen - herunder indkøbsmuligheder, station med gode togforbindelser til bl.a. Kbh, sportsfaciliteter, fugle- og naturområde omkring Glumsø Sø, store skove, hundeskov, skole m.v. og mulighed for fibernet.

Liebhaverboliger finder du hos ejendomsmægler Pernille Sams. Vi sælger liebhaveri i særklasse.

Sagsfakta

Sagsnummer21918
TypeVilla
Ejerudgift2.552
Boligareal139 m2
Energimærke: C

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21