Rungsted Strandvej 112 2960 Rungsted Kyst

Rungsted Strandvej - ved havnen og direkte til vandet

Leder du efter et hus, som er let at holde og med en beliggenhed som er helt suveræn ? Så er det lige her !!
En drømmeagtig beliggenhed ved Rungsted Havn, lige ud til vandet og med egen bådebro. Beliggenheden udnyttes optimalt med en imponerende glasfacade mod vandet, så man får den fulde glæde af både lys og udsigt. Huset er opført i 2004. En luksuriøs bolig på ialt 247 m2. De159 m2 er registreret som boligareal. Hertil kommer 88 m2 kælder, som er super fin med god højde og kan anvendes til utallige gode formål.

Stuen er opdelt i to niveauer, og hænger sammen med et dejlig åbent køkken og spiseafdeling. Her er lyst og imponerende smukt. Det store åbne, sammenhængende rum giver en rigtig god planløsning, hvor man får fuld glæde af vandudsigten. Brændeovn med glas fra to sider skaber hygge på de køligere dage.
Endvidere er her badeværelse på både stueplan og 1. sal. Soveværelse mod Øresund, walk-inn og yderligere 3 gode værelser / kontor eller hvad man nu vil anvende rummene til m.v. De to værelser, som vender mod Øresund, kan slås sammen til et stort imponerende rum, afhængig af hvor mange mennesker man skal bo i huset. Det egner sig fint til 1,2 eller 3 personer - dvs. er mest oplagt til en familie med max. 1 hjemmeboende barn.
I kælderen er der vaskerum med udgang til haven og yderligere 5 gode rum.

Man er meget privat, og huset ligger tilbagetrukket fra Strandvejen. Grunden er 517 m2, som er udnyttet til have med plæne og terrasse mod vandet, hyggeligt gårdhavemiljø / terrasse på siden af huset og stenbelagt ankomstareal / p-areal og carport på den side af huset, som vender mod indkørslen. Der er port mod Strandvejen.
En god og overskuelig ejendom, som er let at falde for, og lige til at rykke ind i.

Sagsfakta

Sagsnummer21920
TypeVilla
Pris12.800.000
Ejerudgift10.528
Boligareal159 m2
Energimærke: D

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21