Rønnekildevej 8 3200 Helsinge

Idyllisk beliggenhed ved smuk sø - Nordsjælland, Ramløse


Et herligt hus i god kvalitet, som er lige til at flytte ind i - og som ligger ualmindelig stemningsfuldt. Huset ligger ved en skøn lille sø, som giver en oplevelse af at man er i helt sin egen stille og smukke verden - det er helt unikt. Ro, omgivet af naturens lyde og skønhed - her falder sjælen på plads. Stærkt inspirerende, og perfekt for en kreativ sjæl, som har brug for gode omgivelser.
Husets facade vender mod søen i sin fulde længde, så her er en enestående panoramaudsigt, endda fra begge etager. Her er 183 m2 fordelt på de to etager, hvor de 136 m2 er registreret som boligareal - men resten af arealet, som ligger i underetagen, er også særdeles fine rum, som er anvendelige til mange formål.
Ejendommen anvendes i dag som helårshus - men det er registreret som et fritidshus.
Huset er oprindelig opført i 1977, og er opdateret så det er blevet nutidigt og super velfungerende. Bl.a. opvarmes det med jordvarme, og her er gulvvarme på begge etager m.v.
En stor udsigtsstue, hænger sammen med køkken og spiseafdeling - så der er lyst og herligt over det hele. Herfra er der udgange til den skønneste lange træterrasse i hele husets længde mod søen, hvor udsigten, solen og stemningen går op i en højere helhed. Her er fuldkommen vidunderligt.
Separat ligger en rigtig god dobbelt garage med elporte, samt et udhus i samme gedigne stil som huset. En fin helhed.

Ud over den lille sø, er man også meget tæt på en af Danmarks største søer: Arresø. Huset her ligger i læ af en bakke, og hvis man går op på bakken af en lille sti ved siden af ejendommen, ser man ud over Arresø, hvilket også er suverænt dejligt. Efter en kort gåtur kan man være ved Arresø.
Grunden er på 2.537 m2 - en smuk naturgrund, som ender ved søen.

Sagsfakta

Sagsnummer21927
TypeFritidshus, Villa
Pris3.350.000
Ejerudgift2.562
Boligareal136 m2

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21