Grønholtvej 41, Lønholt 3480 Fredensborg

Eksklusiv hesteejendom. Grønholt / Fredensborg m. 11. tdl.

Denne ejendom er den ultimative oplevelse af, hvor godt man kan opføre og indrette en smagfuld luksusbolig - midt i hesteparadiset Grønholt.
Ejendommen ligger fuldkommen perfekt tilbagetrukket fra Grønholtvej, omgivet af sin egen jord og med tinglyst adgang til at ride ind i skoven.
Huset er opført i 2014 på soklen af det tidligere hus. Det er ca. 400 m2 stort, hvor de ca. 300 m2 er registreret som boligareal, og resten af arealet er af samme høje kvalitet.

Huset passer til stedet. Ekstrem luksus i underspillet nutidig udgave. Kvalitet, comfort, store rum, god planløsning og gedigne materialevalg. Masser af lys og udsigt. Og højt til loftet, også en høj person vil føle sig godt tilpas her.
Huset har mange kvaliteter, som bør nævnes. Et suverænt dejligt stort køkken- alrum / spisestue, som helt automatisk bliver hele husets samlingssted. Her kan man næsten ikke undgå at blive hængende, fordi atmosfæren er så indbydende. Store vindues- og dørpartier lukker naturen og lyset indenfor.
Et lækkert lyst stort og super flot køkken med fx. 120 cm Ilve-komfur og hvidevarer i høj kvalitet. Et rigtig godt bryggers ligger lige ved siden af - og i vinklen, de to længer danner, er opholdsstuen placeret. En imponerende og særdeles præsentabel stue, som ligesom køkken/alrummet har stor wauw-effekt.. Også her er der åbnet op med store vinduespartier, som giver udsigt til haven, en lille sø, hestene på foldene og alle naturoplevelserne.
Endvidere findes der i stueplan et gæstetoilet, to gode værelser, et lækkert badeværelse og entre.
På første sal ligger det ultimative masterbedroom med stort privat badeværelse, påklædning m.v. Resten af arealet på denne etage er pt. indrettet til et værelse / kontor og et stort hobby- og motionsrum.

Ejendommen opvarmes økonomisk med jordvarme, energimærke A, gulvvarme på begge etager, fibernet er indlagt. Super velfungerende ejendom, som er lige til at flytte ind i og nyde.
Til ejendommen hører 11 tønder land - Idyllisk med græs, hegnede folde, søer m.v. og pt. ingen der går på jagt, hvilket betyder, at her er et fantastisk rigt dyreliv med rådyr, harer, fasaner og masser af spændende fugle.
Også hestefaciliteterne er i orden. Her er bl.a. en rigtig god staldbygning på 438 m2. Den er pt. indrettet med 4 dejlige bokse ( på hver ca 16 m2 ) og en god løsdriftstald på godt 80 m2 med to åbninger - alt er velfungerende. Sadelrum, foderrum/værksted m.v. og god plads til hø/halm m.v. og flere bokse, hvis ønsket. Veldrænet rotunde, og ridebane på ca. 20X45 meter.
God isoleret dobbeltgarage på 55 m2, også med gulvvarme! - opført i 2015. Og ikke at forglemme et herligt udhus på 51 m2, hvor der bl.a. er indrettet et tempereret vinrum.

Grønholt er kendt og elsket af hesteverden, fordi det er så optimalt for hestehold. Så her ligger en del eksklusive ejendomme, som ejerne har ofret store summer på. Samtidig er man midt i Nordsjælland med hurtig adgang til Hørsholm, København m.v. En af de bedste af slagsen kan nu købes. Og man behøver ikke at have heste for at nyde stedets helt åbenlyse kvaliteter.

Sagsfakta

Sagsnummer21891
TypeBolig/Erhverv, Landejendom / Landbrug, Lystejendom
Pris18.000.000
Ejerudgift8.227
Boligareal292 m2
Energimærke: A2010

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21