Græse Strandvej 23 3600 Frederikssund

Sensationel udsigtsejendom med vestvendt Fjordudsigt - 2 tdl. og erhverv, Nordsjælland

Eksklusiv og isoleret beliggenhed - med langt til naboer, smukt placeret med fuldkommen uhindret vestvendt udsigt over Roskilde
Fjord. En storslået udsigt der kun findes få af - ikke et lille forkølet kik, som mange må nøjes med! Skøn natur og fredfyldte omgivelser - alt dette kun få hundrede meter til centrum og ca. 40 min. til København.

Her er utrolig lækkert, og der er nøje tænkt over hver detalje - og ingen kompromisser. Ejendommen er opført i 1938 og i 2007ombygget fuldstændig, til en meget lys, meget eksklusiv og moderne bolig i en kaliber for sig. En indbydende atmosfære, gode proportioner, højt til loftet, masser af lys og ikke mindst en suveræn vandudsigt fra næsten alle rum. Huset har et boligareal på 276 m2, med en utrolig velfungerede planløsning. Ved siden af ejendommen ligger 50 kvm. opvarmet dobbeltgarage med tilhørende anneks med eget badeværelse, sauna og tekøkken (65 kvm. erhverv), oplagt til hjemmekontor eller lign. - her er mulighederne mange og udsigten fantastisk!

I stueplan er det først og fremmest en stor og utrolig lækker stue samt spisekøkken, der har fået lov til at fylde. Dejlige leverum, man bliver hængende i, helt fantastisk lysindfald og en formidabel udsigt. Her er også gæstebadeværelse, stor entré samt kontor og stort værelse. Køkken, stue og kontor alle med udgang til en skøn vestvendt terrasse, hvor man kan nyde solen eller falde i svime over farverne ved solnedgang, når den spejles i fjorden med Nordskoven i baggrunden, som en kulisse til de maleriske omgivelser. Endvidere viktualiekælder til opbevaring af bl.a. vin.

Stor og højloftet underetage (kælder) på 91 kvm. med hjemmebiograf, praktisk bryggers med indgang udefra samt stort opbevaringsrum. 1. salen rummer 3 store værelser i alt, hvor det ene fungerer som masterbedroom med tilhørende badeværelse med spabad og brus - hvorfra udsigten også kan nydes.

Ejendommen er højt beliggende over terræn, hvilket giver en særlig god udsigt. Grunden er 12.963 m2. eller ca. 2 tdl., hvilket giver rigtige mange muligheder, bl.a. for dyrehold.

Her er garanti for succesfulde og herlige naturoplevelser, uanset om man ønsker at tage en skøn tur i en havkajak - eller tage et par waders på og en fiskestang i hånden. Uanset hvad er man er i første række til det hele og helt privat.

En utrolig lækker livsstilsejendom, hvor naturen bliver en fast del af hverdagen. Øjnene drages mod vandet, og sindet bliver helt stille.

Sagsfakta

Sagsnummer21903
TypeVilla, Bolig/Erhverv, Landejendom / Landbrug, Lystejendom
Pris10.500.000
Ejerudgift5.881
Boligareal276 m2
Energimærke: A2010

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21