Østre Alle 84 3250 Gilleleje

Solgt

Utraditionelt Bjælkehus med stort boligareal – Østre Alle, Gilleleje

Det skønneste bjælkehus, med stort boligareal, store vinduespartier og loft til kip. Her er lyst og en meget indbydende atmosfære. Træhuse er kendt for at have et godt indeklima, og her er utrolig fredeligt, smukt og rart. Østre Alle er en af de mest attraktive veje i Gilleleje. Her er gåafstand til vandet, fælles udsigtsgrund samt herlig badestrand.
Huset ligger højt, og er et af de yderste huse ud til grønt og åbent fællesareal. Et godt og stemningsfyldt boligområde med en fin variation af fritids -og helårshuse tæt på Gilleje by og få hunderede meter til badestrand.
Huset er opført i 1975 og er bygget af store træbjælker, og rummer et boligareal på hele 213 m2. Hertil kommer 64 m2 god og meget anvendelig kælder. Planløsningen er åben og velfungerende. Stue, spiseområde og køkken hænger sammen og bliver automatisk hele husets samlingssted. Herfra er der udgang til skøn sydvendt terrasse og have, hvor man kan nyde solen fra den står op til den går ned. Endvidere er her stort soveværelse med eget badeværelse. Yderligere tre gode værelser, endnu et badeværelse, entre, integreret dobbelt garage samt pool.
Hyggelig og tæt beplantet have, med en tilpas stor græsplæne at boltre sig på. I haven findes stedsegrønne planter og flere gode solkroge og terrasser. Grunden er på 1329 m2 og er nem og kræver ikke det store at holde.

Sagsfakta

Sagsnummer21921
TypeVilla
Ejerudgift6.315
Boligareal213 m2
Energimærke: E

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21