Vestergade 13 4230 Skælskør

Skælskør Centrum - kreativt miljø, direkte til havnen

Denne bolig ligger i en af Skælskørs smukkeste gamle gader i centrum af byen, lige ved vandet. Helt optimalt, hvor man får det bedste af alle verdener. By, havn, vand og nærmiljø med restauranter, indkøb m.v.
Boligen består af to enheder. Et forhus, som ligger ud til vejen, med en vognport som fører ind til et lukket gårdhavemiljø, hvor baghuset ligger. Ialt er her 314 m2 boligareal, fordelt på de to huse. En lukket gårdhave med sin egen charme, og også og en rigtig have. En indgang fra vejen, og også en bagindgang fra havnesiden, gennem haven.
Forhuset mod vejen er 85 m2, er opført i 1840. Det er efterfølgende moderniseret og har været anvendt til bolig / erhverv / kreative formål i de seneste mange år.
Baghuset er på 229 m2 - og er oprindelig fra 1870. Det er stedets hovedbolig og rummer en super hyggelig bolig i to plan - med en ekstraordinær kreativ atmosfære. 1. sal er f.eks. et stort åbent rum til kip og med udgang til tag-terrasse mod havnen - helt unikt og storslået. Men også stueplan med dets klassiske charme er meget autentisk i sin atmosfære. Huset vil tiltale mennesker som har en kreativ åre, og har lyst til ægte omgivelser med gode proportioner, god energi og indbygget skønhed. Her kan man let inspireres og falde til ro.

I stueplan er køkken-alrummet det daglige samlingspunkt. Herfra er der direkte udgang til gårdspladsen på den ene side af huset - hvor det er så malerisk at man let kan forestille sig de mange hyggelige stunder hvor lækrogen i hjørnet har været rammen om hyggelige middage og talrige gode oplevelser dagen igennem. Huset rummer flere smukke stuer / gode værelser / kontor m.v. alt efter hvordan køber ønsker at indrette sig.
Går man ud på den anden side af huset kommer man ud i haven, som er hyggelig tilplantet med frugttræer og blomstrende buske. Ialt er grunden på 832 m2. Haven ender ved havneområdet og vandet. Her er der også fuld af stemning, og en vidunderlig udsigt.

Skælskør er en top-charmerende by med et unikt og super hyggeligt miljø - ikke mindst pga. de fine stemninger i havnen, lystbådehavnen, de mange kunstnere i byen, de smukke gamle huse og et kreativt miljø.

Sagsfakta

Sagsnummer21909
TypeVilla
Pris3.750.000
Ejerudgift3.105
Boligareal314 m2
Energimærke: C

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21