Vigvejen 3 4050 Skibby

Landejendom ved vandet med 430 m2 god bolig, Hornsherred ved Skibby


En karakterfuld landejendom som ligger ualmindelig højt og smukt, med jord helt ned til vandet. Her er 22,7 ha jord / 41 tønder land i et dejlig kuperet landskab, som skråner ned mod Vellerup Vig. Her er stille, et malerisk landskab og super stemningsfuldt. Sæt havkajakkerne i vandet - eller tag en lille jolle og sejl ud og fang en fisk.
Gården er en 4-længet klassisk ejendom, som er særdeles velholdt og som har et stort boligareal på 430 m2 fordelt på stueplan og 1. sal. Den er så køn at den er erklæret bevaringsværdig. Boligarealet er meget reelt og godt, så ejendommen er lige til at flytte ind i. Den vil let kunne anvendes til en meget stor familie eller to generationer / to familier. Her er separate indgange efter behov. Ejendommen er opført i 1883, og er gennemrenoveret i 2006 så den fremtræder super god, velfungerende og opdateret. Bl.a. opvarmes ejendommen økonomisk med jordvarme, og der er indlagt fibernet.

Jorden anvendes i dag til lidt kvæghold på engarealet og traditionelle afgrøder på agerjorden. Og heste ville være oplagt. Hvis køber ikke har lyst til at drive landbruget, men bare vil bo i de dejlige omgivelser, kan jorden bortforpagtes, så man modtager lejeindtægt i stedet for. EU-støtte medfølger. Det er lovligt at drive erhverv herfra - og der er også god plads til blandet bolig / erhverv.
Her er flere gode driftsbygninger. Tre længer i forbindelse med stuehuset, samt en køn ekstrabygning, som kunne blive et fantastisk kontor eller klinik. Separet ligger også en stor god lade / maskinhus på 387 m3

Denne herlige liebhaverejendom ligger i Hornsherred, ved Vellerup landsby / Skibby. Her er fredfyldt, naturen og udsigten er fortryllende. Vidunderlige omgivelser, også til at ride sig en tur på hesteryg. Alligevel er her kun godt en times kørsel til københavn.

Liebhaverboliger finder du hos ejendomsmægler Pernille Sams. Vi sælger liebhaveri i særklasse.


Sagsfakta

Sagsnummer21911
TypeBolig/Erhverv, Landejendom / Landbrug, Lystejendom
Pris8.600.000
Ejerudgift3.618
Boligareal430 m2
Energimærke: C

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21