Ulvshalevej 66 4780 Stege

Helt ekstraordinær ejendom på Møn

Denne ejendom er en sjælden og særdeles god oplevelse. En helt unik fire-længet gård, hvor den nuværende ejer indenfor de seneste tre år har sat alle fire længer i forrygende flot stand. Gården er moderniseret stilfuldt, smagfuldt og kreativt i en personlig og unik stil - som skaber en gennemført og personlig atmosfære overalt. Her er anvendt virkelig skønne materialer, foretaget overraskende, spændende valg og dermed er skabt en ægte og meget stemningsfuld bolig.

Husets dominerende rum er kombineret stue, spisestue og køkken med loft til kip, masser af lysindfald og et kæmpe stort vindue mod vandet. Her taber man fuldkommen sit hjerte til stedet. Og den lækre stil fortsætter, uanset hvad vej man bevæger sig i huset. Hele stueetagen har gulvvarme, så her er særdeles behageligt. Fire skønne badeværelser fra 2018, hver med sine fine detaljer, stenvaske, kobberbadekar m.v. Det ene er særlig stort og eksklusivt, med nedsænket bad, to brusere m.v. Det ligger i den private masterafdeling i forlængelse af soveværelset.
Her er adskillige gode værelser, motionsrum m.v. - og i den anden ende af huset er et imponerende erhvervsareal af tilsvarende høj kvalitet og stil, kontor m.v.. Eget køkken, badeværelse m.v. i denne afdeling, som kan lukkes af i forhold til resten af huset, hvis man foretrækker det. Ialt ca 650 m2 som er lige til at forelske sig i.

Her er således masser af lækker plads til flere generationer, flere familier eller blandet bolig / erhverv. Pt. opdelt som 471 m2 bolig, 186 m2 kontor/erhverv/shovroom. Separet ligger et maskinhus/værksted på 461 m2 samt udhus. Stald til lidt hestehold, hegnede folde m.v. Og her er fri udsigt til vandet. Pavillon i haven, shelter lidt længere væk, og forskellige stemningsfulde hyggepladser og terrasser hvor man kan nyde udsigten og omgivelserne. De fire længer danner også en malerisk lukket gårdsplads med blomster, springvand m.v.

Ejendommen ligger lidt udenfor Stege og er oprindelig opført i 1848. Den ligger roligt og uforstyrret, vestvendt mod vandet. Her er fuglefløjt at vågne op til og balsam for sjælen. Ualmindelig herligt.
Grunden er på 18.386 m2 ( 1,8 hektar ) og er omgivet af marker og natur. Naturen og det smukke varierede landskab, er noget særligt ved Møn. Mange kunstnere og økologiske gårdbutikker.er også med til at skabe en skøn og meget ægte stemning, sammen med friskoler og skolen for livet. Ca. 3 km til indkøb, skole og daginstitutioner, 1 km til Udby skov, 3 km til Ulvshale strand / Ulvshale skov m.v.
I sommerhalvåret er tirsdagsmarkederne i Stege blevet et tilløbsstykke og en meget stor succes. Og Camønoen er på rekordtid blevet en elsket vandrerute. Lokalsamfundet fungerer godt. Man hjælper og støtter hinanden og specielt i sommerhalvåret bidrager mange turister til at skabe colorit og gode handelsmuligheder.
Et livsstilsvalg i luksuriøse rammer, hvor man falder til ro i et naturligt gear.
Ejendommen opvarmes økonomisk med et nyere pillefyr, og er lige til at flytte ind i.
Hele herligheden ligger kun ca. 1 time og 20 minutters kørsel fra København

Sagsfakta

Sagsnummer21930
TypeVilla, Bolig/Erhverv, Landejendom / Landbrug, Lystejendom
Pris8.200.000
Ejerudgift4.173
Boligareal471 m2
Energimærke: D

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21