Holmager 23 4160 Herlufmagle

God landejendom med jagt, natur og hestehold. 10 ha ml. Ringsted og Næstved

Kildegården er en virkelig god lystejendom, som ligger i et særdeles naturskønt område. Her er kuperet og smukt. En god bolig og tilsvarende gode driftsbygninger - og udsigten fra stuehuset ned over ejendommens jord er særdeles dejlig.
Til ejendommen hører 10 hektar jord / 18 tønder land lige omkring ejendommen. Arealet er malerisk varieret med marker, folde, skov og sø. Sælger har haft både heste og kvæg - og ejendommen er en rigtig fin jagtejendom hvor vildtet har fine omgivelser.

Stuehuset er opført i 1936 og er på ca. 160 m2 - hvor de 120 m2 som ligger i stueplan er godkendt som beboelse. 1. sal er også anvendt som beboelse, men ikke anmeldt / godkendt. Huset rummer en dejlig regulær beboelse i nutidig standard. Her er en særdeles dejlig stue med udgang til terrassen og haven, et pænt køkken med spiseafdeling, pæn entre med højt til loftet, godt kontor, to gode badeværelser ( et på hver etage ) og fire gode værelser. En præsentabel ejendom, som rummer alle muligheder for at gå og hygge sig i herlige omgivelser.

Her er virkelig gode driftsbygninger, som giver ly for værksted, maskiner og dyrehold. God plads, og god stemning. Det er helt tydeligt, at værkstedet og maskinerne har været et vigtigt sted for den tidligere ejer. I den ene af længerne er indrettet et hyggeligt rum, som har lagt ramme til mange skønne stunder. Det er indrettet som pub / bar.
Arealerne er anvendt til græs og der ud over er her en dejlig skov, sø m.v.. Her er hegnet til folde til både heste og køer, ridebane er anlagt og her er løsdriftstald på en ene fold.
Det er lovligt at drive flere former fra erhverv fra ejendommen. Der er god plads til lager, kontor m.v. - og der vil også kunne indrettes yderligere en bolig i en af de tomme driftsbygninger, hvis man skulle have brug for det. Ejendommen er velholdt og velfungerende - og har bl.a. et solcelleanlæg der producerer el. Fibernet er på vej i området.
Der er gode maskiner på gården, som kan købes med til fornuftige priser, hvis køber har interesse i det.

Sagsfakta

Sagsnummer21926
TypeBolig/Erhverv, Landejendom / Landbrug, Lystejendom
Pris4.750.000
Ejerudgift2.020
Boligareal120 m2
Energimærke: C

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21