Korshage Fjordvej 8A 4581 Rørvig

Solgt

Skulptur og natur forenet i et fritidshus, Rørvig

En skulptur, som er sænket ned midt i naturen.
- Det er tanken bag arkitektens eget sommerhus - og det er til fulde lykkedes at skabe. Huset ligger i det eksklusive lukkede område ved Korshage Fjordvej ved Rørvig. Uforstyrret, midt i naturen med vidunderlig udsigt over den fredede Langesø Mose. Tæt på vandet, og ikke truet af oversvømmelse.

Huset er opført i 2018, så alt er ualmindelig lækkert, velfungerende og nyt. Her er ialt 115 m2, som er opdelt på 95 m2 på hovedhuset og 20 m2 på gæsteannekset. Sidstnævnte ligger for sig selv, få meter fra huset.
Husets hjerte er et imponerende dejligt, samlende rum, som indeholder et lyst åbent køkken / alrum / spisestue og stue i et. Med store oplukkelige vinduespartier på begge sider, opløses grænsen mellem ude og inde, og hus og natur går i ét. Stuen går ud i et med terrassen og skoven. Stemningen er helt vidunderlig og rolig. Omgivelserne fungerer som et evigt skiftende naturmaleri lige uden for vinduerne - hvor lyset spiller i træernes løv, og harer, rådyr og talrige spændende fuglearter står for underholdningen.
Foruden det store leverum er her et dejligt mastersoveværelse med skabe, badeværelse, to gæsteværelser - samt gæsteannekset.
Fibernet er indlagt, og huset er fuldt isoleret efter nutidige forskrifter. Her er gulvvarme og opvarmning sker med energirigtig luft-til-vand varmepumpe.

Både indvendig og udvendig er huset en oplevelse - og er meget gennemført. Det er herligt at møde et unikt fritidshus, som har helt sin egen karakter og en særdeles kreativ stemning. Her kan tænkes gode tanker, skrives gode bøger, eller skabes gode værker. Et herligt sted for en kreativ sjæl at lade op og lade sig inspirere.
Samtidig skaber den åbne planløsning en indbydende uformel og meget ægte stemning, som lægger op til samvær og hygge. Her mødes man og samles over herlige måltider i de smukke omgivelser, inde eller ude alt efter vejret.
Grunden er på 2.491 m2. Et par minutters gang / ca. 200 meter til vandet.

Sagsfakta

Sagsnummer21932
TypeFritidshus
Ejerudgift2.273
Boligareal95 m2

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21