Gammeltorv 5 4230 Skælskør

Vandudsigt og topcharmerende bolig - midt i Skælskør

I det smukke gamle centrum af Skælskør - lige overfor Skælskør Kirke - ligger Gammeltorv 5, som er en fuldkommen herlig bolig. Den er en del af en af byens særdeles smukke historiske bygninger.. Oprindelig er bygningen fra 1820 - og på trods af moderniseringen til en nutidig bolig, er den meget personlige atmosfære intakt. Her er stemningsfuldt, som man kun sjældent oplever det - og en kreativ, inspirerende ægthed både indvendig og i omgivelserne udvendigt.
Boligen er på 171 m2 og ligger højt, i 2. række til vandet, så man kan se ud over fjorden og lystbådehavnen m.v. Super smuk udsigt. Man er en del af et totalt charmerende miljø både i byen og ved vandet.
Fra stuen kan man på vandsiden af huset gå ud på en vidunderlig stemningsfuld træterrasse, som er omkranset af blåregn, og hvorfra udsigten over havnen og vandet er helt suveræn god. Sikken et sted - man kan nemt forestille sig hvor dejligt det må være at nyde aftensmaden her.
Man kan også vælge at gå ned i haven. Grunden er på 512 m2, og foruden græsplæne, køkkenhave m.v. er her bl.a. en garage på 12 m2, som i praksis har fungeret som bådehus. Kun få skridt fra haven har man nemlig ( sammen med tre andre huse ) en privat bådebro i havnen. I havnen er et helt unikt miljø. Smukt og altid varierende.
Adgangen til boligen er igennem den gamle vognport - og her deler man et lukket gårdhave miljø, mulighed for parkering m.v. med to andre boliger.
Selve boligen er lys og indbydende. Ejeren har nænsomt beholdt de oprindelige vinduesudtryk og sammen med en åben planløsning og lyse trægulve giver det en meget fuldendt stemning. Helt personlig, og meget ægte. I den ene ende af det store åbne rum findes køkkenet - og ligeledes i stueplan finder man badeværelse samt et værelse/kontor. På første sal findes 3 værelser.
Der er også mulighed for at gå nedenunder, hvor man så egentlig bare har fulgt med terrænet ned. Herfra er der udgang til haven samt et overdækket areal, og i dette niveau findes der også endnu et rum/værelse.

Skælskør er en stemningsfuld og særdeles hyggelig by. Her er en kreativ stemning, mange kunstnere, gode kulturoplevelser og her er super smukt bl.a. fordi vandet kommer ind fra begge sider af byens centrum og skaber den herligste stemning.

Sagsfakta

Sagsnummer21912
TypeVilla
Pris3.295.000
Ejerudgift2.187
Boligareal171 m2
Energimærke: C

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21