Slagelsevej 70 A+B 4450 Jyderup

2 gode boliger i super smukke omgivelser, Midtsjælland

En særdeles velholdt og præsentabel liebhaverejendom, som ligger i noget af det smukkeste natur på Midtsjælland i skovene nær Jyderup. Her er kuperet og varieret - og vildt og fugle stortrives. Denne ejendom ligger højt, fredfyldt og ugeneret for sig selv, og her er usædvanlig smukt. Intet der generer og masser af skønhed at glæde sig over.

Ejendommen består af to sammenbyggede længer, samt en stor god garage. Hver af længerne rummer en rigtig god bolig, som kan anvendes sammen eller hver for sig - af en meget stor familie eller flere generationer, to vennepar eller andet. Det er også muligt at drive erhverv herfra.

Her er ialt 436 m2 boligareal i høj kvalitet. Pt. opdelt med 276 m2 i den ene bolig og 160 m2 i den anden. Oprindelig er huset opført i 1913, men er siden løbende moderniseret og rigtig velholdt, så det fremtræder nutidigt og lige til at flytte ind i.
På den ca. 3,5 ha store grund ligger de to boliger, som fungerer uafhængigt af hinanden, har hver sit køkken, hver sine terrasser m.v.
I begge boliger er her det man forventer - og generelt i rigtig høj kvalitet. Masser af gode rum, smukke stuer, dejligt lysindfald og fin udsigt. Muligheder for værelser, kontorer m.v. og pæne badeværelser i begge boliger. Herlige terrasser og smukke haveområder med forskellige stemninger. Omgivelserne er smukke rundt om hele ejendommen, så fra begge boliger og uanset hvor man ser hen, så møder man kun noget dejligt. På den ene side af ejendommen ser man langt, fordi ejendommen ligger meget højt - og på den anden side af ejendommen fortsætter landskabet opad i en lille skov. Tæt på ligger et mindre boligområde, som ikke er synligt fra ejendommen.

Fra Slagelsevej fører en privat indkørsel op til ejendommen - og igennem en låge når man frem til denne oase. En smuk hvid ejendom, som er placeret imellem blomstrende rododendroner, smukke træer m.v.

Liebhaverboliger finder du hos ejendomsmægler Pernille sams. Vi sælger liebhaveri i særklasse.

Sagsfakta

Sagsnummer21925
TypeLandejendom / Landbrug
Pris5.450.000
Ejerudgift3.926
Boligareal436 m2
Energimærke: E

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21