Lundehøjvej 3 3660 Stenløse

Solgt

En utraditionel heste/- landejendom midt Nordsjælland (Tunneldalene) / ca.13 tdl. nær skov

Stuehuset er opført i 1988 og har et boligareal på 271 m2 + 17 m2 erhverv. I alt 288 m2. Ejendommen er beliggende lige uden for Ganløse. I et særdeles smukt og vidunderligt naturområde, kaldet Mølleådal. Den herlige placering mellem Ganløse Egede og Ganløse Ore er helt unik. Begge skove ligger i gåafstand via hyggeligt stisystem. Her er kun få kilometer til Buresø og Bastrup søs gode bademuligheder. En helt fantastisk placering for naturelskere tæt på København og dagligdagens gøremål.

Ejendommen ligger højt og smukt i det bakkede landskab, omgivet af sin egen jord. Her er hyggeligt, velholdt og særdeles dejligt - bl.a. med flere terrasser så man kan vælge efter tidspunktet på dagen. Her er en god personlig stemning og rolig atmosfære, alt sammen omgivet af skov, søer og flot natur.

Boligens planløsning er god og velfungerende. Stort spisekøkken og stue i forbindelse med hinanden med udgang til haven og terrasse, stuen har pejs - fra køkkenet er der adgang til både viktualierum og terrasse. Endvidere badeværelser, bryggers, fyrrum m.v. i stueplan. 1. sal indeholder fem gode værelser (det ene registeret erhverv) - alle med udgang til terrasse. to gode badeværelse, lys og god repos. Her er god plads, god stemning og masser af muligheder og ingen skråvægge. Stor dobbelt carport med plads til flere biler.

Staldbygning er ca. 140 kvm. (registeret erhverv) samt de øvrige staldbygninger trænger til en kærlig hånd. I bygningen findes ca. 4 bokse, værksted og maskinhus mv.

For en familie som har lyst til at have hest er ejendommen oplagt til det. Sælger har selv haft heste, men ejendommen fungerer ligeså fint uden dyrehold. En rigtig god ejendom, som ligger centralt i Nordsjælland lige uden for Ganløse, i smukke og fredfyldte omgivelser med masser vildt og fugleliv

Ejendommen ligger også godt i forhold til infrastruktur -, indkøbscenter, skoler mv.

Sagsfakta

Sagsnummer21931
TypeLandejendom / Landbrug
Ejerudgift3.461
Boligareal271 m2
Energimærke: C

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21