Dragstrupvej 12 3250 Gilleleje

Herlig hesteejendom med udsigt og stor bolig - Gilleleje

En særdeles dejlig lystejendom, hvor både mennesker og heste har super fine forhold. Den ligger højt, så man kan se langt, og her er en storslået udsigt over Gribskov, og over det, der bliver den genetablerede Søborg Sø indenfor få år.

Ejendommen har fire længer, hvor de to hænger sammen og danner en stor skøn og nutidig bolig med store dejlige rum og en herlig imødekommende stemning. Her er rart og huset er velfungerende, bl.a. med gulvvarme, opvarmet med jordvarme m.v. Og her er plads til en stor familie eller to familier / to generationer. Ejendommen er oprindelig fra 1857. Den nuværende ejer har foretaget en meget stor opgradering og modernisering af ejendommen og har dermed fået god plads til sin familie på 7 personer, erhverv, heste m.v. - et eldorado af plads og muligheder for både børn og voksne.
I den ene ende af stuehuset ligger et herligt stort køkken/alrum. Her er super hyggeligt og indbydende, og herfra kan man også gå ud på en stor dejlig træterrasse, som ligger i forlængelse af køkken/alrummet med udsigt, sol og eksklusiv stemning.
Huset rummer flere gode stuer / værelser / badeværelser / kontorer m.v. så det kan anvendes ret fleksibelt på flere måder. Ialt er ca 400 m2 indrettet til bolig og/eller erhverv. De 144 m2 er registreret i BBR som bolig.
I den ene ende af huset er det oplagt at have kontor / erhverv / klinik - og her er selvstændig indgang, hvis man skulle få brug for det.

I en tredie længe er indrettet en dejlig stald til heste med god plads og 4 gode bokse, en foleboks og to ponybokse. Her er højt til loftet og gode forhold m.v. så her føles rigtig godt. Endvidere en hyggelig opvarmet rytterstue m.v. Udenfor stalden ligger en god ridebane på ca 20X50 meter.
Den sidste længe er ikke sat i stand, og står ret autentisk som opbevaringsrum.
Til ejendommen hører 2,76 hektar jord / 5 tønder land med græs og hegnet til folde. Den ligger syd for Gilleleje i Dragstrup - et rart lille lokalsamfund med gode naboer. Denne ejendom ligger som den yderste mod syd, og med fri udsigt.

Sagsfakta

Sagsnummer21941
TypeBolig/Erhverv, Landejendom / Landbrug, Lystejendom
Pris11.400.000
Ejerudgift5.044
Boligareal144 m2
Energimærke: B

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21