Breddam 25 3230 Græsted

Solgt

Moderne villa med stort boligareal - på lukket vej og med udsigt til skøn natur!

Huset er højt beliggende, på en let skrående grund i flere niveauer. Fra grunden er der direkte udsigt til et naturareal - bestående af beskyttet mose/overdrev. Et godt og stemningsfuldt boligområde med en fin variation helårshuse, beliggende i Græsted by. Her er gå-/cykelafstand til indkøb, station, fitness, skole, ride klub, skov (Græsted Hegn) mv. Endvidere er her kort afstand til øvrige Gribskov, Harager Hegn og Esrum sø.

Sælger har i 2007 opført en 250 kvm. moderne villa, i gode proportioner. Der er skabt masser af lys, brugt gode materialer, og samtidig holdt en ensartet stil, således at samtlige rum harmonerer med hinanden, på en god måde. Boligens indretning er lys og meget indbydende med bl.a. hall, skønne rum samt lyst spisekøkken/alrum og bryggers. Utrolig hyggelig stue med udgang til overdækket terrasse. 3 store værelser med masser af lys og det ene med udgang til terrasse. På 1 sal. er her en lys og rummelig stue med udgang til stor balkon. Herfra er der flot udsigt til omkringliggende natur. Derudover er der to store værelser, et mindre samt et lækkert badeværelse. Atmosfæren er gennemgående i hele huset og grundet rummenes regulære størrelse, gør det boligen nem at møblere.

Hyggelig og let beplantet have i flere niveauer, med en stor græsplæne at boltre sig på. I haven findes flere stedsegrønne planter, flere gode solkroge og terrasser. Her er også en hyggelig havedam med omkringliggende træterrasse og lille udhus. Grunden er på 1.042 m2 og er nem og kræver ikke det store at holde. Stor indkørsel med stor carport og tilhørende udhus.

Trafikalt ligger den også rigtig godt – ca. 10 minutters kørsel til motortrafikvejen og ca. 20 minutter fra Hillerød.

Sagsfakta

Sagsnummer21944
TypeVilla
Ejerudgift3.830
Boligareal250 m2
Energimærke: C

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21