Lyngbystræde 1 2800 Kongens Lyngby

NY PRIS!

Smuk, æstetisk og lige til at flytte ind i - Bondebyen, Kgs. Lyngby

Bondebyen er landsbyen i byen - en hyggelig og idyllisk enklave i et skrånende landskab nordvest for Lyngby centrum. Området er særdeles attraktivt. Det danner ramme for mange moderne familiers og seniorers liv, det er der flere grunde til blandt andet gåafstand til Lyngby handelsstrøg, cafeliv, butikker samt Lyngby Station (offentlig transport) og de mange grønne områder Sorgenfri Slotshave, Brede mm.

Ejendommen er opført i 1650. Huset er hvidkalket med småprodsede vinduer og stråtag. Grunden er på 762 m2 med et boligareal på 110 m2. Et ualmindeligt hyggeligt sted med en rolig og naturlig atmosfære.
Huset er renoveret i 1995 - lækkert moderniseret - lyst og lækkert, og rummer en helt nutidig bolig. Gedigne materialer - enkle og gode valg, som passer til huset og understøtter helheden. I stueplan hænger et åbent lyst spisekøkken/alrum sammen med en rummelig og hyggelig stue. Her er yderligere badeværelse, gæstetoilet bryggers, entre m.v. På 1 salen er der 2 dejlige værelser delt af repos. Der er udgange til den skønne have fra både bryggers og køkken.

Haven og terrasseområderne, som ligger bag huset fuldender oplevelsen. Haven er virkelig top-idyllisk med varierende oplevelser og stemninger. Her er ualmindelig malerisk samt meget privat. I det ene hjørne af haven ligger et godt isoleret skur på 17 m2 samt et anneks på 8 m2 som med fordel kan benyttes fra det tidlige forår til langt ud på sensommeren. På grunden er der også egen indkørsel med plads til to biler.

Ejendommen ”Thomas Minde” har sjæl. Her er en sjælden kombination af charme og enkel skønhed. Leder du efter en bolig, som understøtter en varm og ægte livsform, så er det lige her.

Sagsfakta

Sagsnummer21954
TypeVilla
Pris6.195.000
Ejerudgift5.557
Boligareal110 m2
Energimærke: C

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21