Bjergskovvej 16 4300 Holbæk

Solgt

Udsigtsejendom nord for Holbæk, Tuse Næs

En særdeles god ejendom med vidunderlig smuk beliggenhed. Den ligger højt og ugeneret på Tuse Næs, og midt i et virkelig skønt kuperet landskab med storslået og uforstyrret udsigt over Lammefjorden.

Huset har et stort boligareal på samlet 296 m2 fordelt på to bygninger. Oprindelig er bygningerne opført i 1912, men er begge renoveret og sat i nutidig og god stand.
Det ene hus er på har et boligareal på 221 m2. Det andet er 75 m2, og er sat i stand senest. Her er et stort skønt kreativt rum, som er lige til at falde for med loft til kip, skifer på gulvet og gulvvarme. Det er en stue eller et fantastisk arbejdsrum / atelier - eller hvad man nu har brug for. Der er et lækkert thekøkken i forlængelse af stuen samt badeværelse og bryggers - plus en god hems. Alt med vidunderlig udsigt og store glaspartier mod vandet og ud til terrassen foran huset.
Den største af bygningerne rummer en mere traditionel bolig med et dejligt køkken/alrum centralt i huset, en god stue med udsigt over vandet, to værelser, badeværelse m.v. i stueplan - og stue og to værelser på 1. sal. Endvidere træterrasse på 1. sal ud for stuen - med tilsvarende storslået udsigt. Mellem de to bygninger finder man et godt udhus - og det hele forbindes af en hyggelig gårdsplads og de smukke omgivelser.
Ejendommen er energioptimeret så oliefyret suppleres med både solceller og solvarme ( og to brændeovne ).

Grundarealet er 3.568 m2 og man har en herlig privat følelse på ejendommen. Uspoleret natur, skønhed og stilhed.
Inspirerende omgivelser for enhver kreativ sjæl, og for alle som sætter pris på naturens energi. Her lades batterierne op.

Sagsfakta

Sagsnummer21951
TypeFritidshus, Villa, Bolig/Erhverv
Ejerudgift3.081
Boligareal296 m2
Energimærke: C

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21