Ivar Bentsens Vej 4 4300 Holbæk

Solgt

Privat oase i eksklusivt kvarter, Holbæk

En gedigen, gennemført og fuldmuret kvalitetsvilla, som ligger tæt på fjorden i Holbæk i et eksklusivt område, omgivet af andre skønne villaer.
Den indrettet så man er meget privat. En vidunderlig lukket have med masser af blomstrende buske, pavillon og karpebassin giver fred langt ind i sjælen, og omgiver ejendommen af en skøn afslappende stemning. Det føles som en privat, helt ugeneret oase.

Huset har et boligareal på 202 m2, og er særdeles regulært. Et stort køkken/alrum/spisestue er helt centralt i stueplan. Her er store vinduespartier i to etager, som sørger for masser af lys i en spændende arkitektonisk løsning med højt til loftet. Fra dette store samlende rum har man adgang til den ene stue og haven, til 1. salen, eller til et godt værelse og badeværelse. I forlængelse af køkkenet ligger et stort dejligt bryggers. Stueplan har flisegulve med gulvvarme.

1. salen er også super dejlig med en stor central stue med lyse plankegulve. Det er et spændende rum, som har glæde af det store vinduesparti i to etager, som også sørger for lyset i køkken/alrummet. Endvidere er her et stort dejligt soveværelse, skønt badeværelse og endnu et godt værelse. Fra 1. sal har man endda et dejligt kik til vandet/fjorden.
Alt er regulært, pænt og lækkert - lige til at falde for og flytte ind i. Grunden er 1.064 m2

På den ene side af huset er der et stemningsfuldt gårdhavemiljø - som bl.a. skabes af en god udhus- / garagebygning på ialt 58 m2. Her er plads til bilen i den ene ende, og værksted, hobbyformål, opbevaring og meget mere i den anden ende.
Det er et hus med god sikkerhed. Bl.a. er der mur og låge, aflåst mod vejen.

Ejendommen ligger i er et rigtig dejligt kvarter - tæt på Fjorden, marinaen, skov og natur. Et dejligt grønt område - velholdt og med en god stemning. Ligesom villaen selv!

Liebhaverboliger finder du hos ejendomsmægler Pernille Sams. Vi sælger liebhaveri i særklasse.

Sagsfakta

Sagsnummer21946
TypeVilla
Ejerudgift3.613
Boligareal202 m2
Energimærke: C

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21