Bentsensvej 24B, 24. 4330 Hvalsø

Solgt

Lyst- og jagtejendom nær Roskilde. Stor familie eller 2 generationer

En eksklusiv lystejendom med super dejlig beliggenhed i rolige omgivelser. Her er 9,5 hektar jord omkring ejendommen i smukt kuperet terræn med sø, folde m.v. som sikrer at her er en god jagt og masser af naturoplevelser. Mulighed for heste- eller andet dyrehold, og som ekstra bonus er her et virkelig lækkert orangeri / væksthus.

Husets samlede boligareal er stort: 323 m2 - dvs. her er så rigeligt med plads til en stor sammenbragt familie, to generationer eller til blandet bolig / erhverv. Den nuværende ejer har haft huset opdelt i to dele, med hver sin indgang. Her er flere smukke rum, gode stuer, to køkkener, talrige værelser, kontorer, badeværelser m.v.

De tre længer danner et hyggeligt indgangsmiljø / gårdmiljø ved stuehuset , og åbner sig ud bagved med terrasser og udgange til en skønt tilplantet have, udsigt og vidunderlige omgivelser. Ejendommen er ideel til en familie som gerne vil have et lækkert hus, og være tæt på faciliteter for familien, - selvom de vælger at bo på landet. Omgivelserne er topcharmerende med dådyr på naboejendommen og kuperet terræn.
Det er en charmerende og velfungerende ejendom, som opvarmes økonomisk med pillefyr. Endv. super god opvarmet garage / værksted m.v. samt udhus.
Til ejendommen hører 9,5 hektar jord / ca 17 tønder land med græs/græsfolde og god samlet beliggenhed, lige omkring huset. Det er oplagt at have lidt dyrehold. Den nyværende ejer har haft både lidt kvæg og heste, men man kan naturligvis også vælge at bortforpagte jorden og modtage lejeindtægt i stedet for. Det er også tilladt at drive flere former for erhverv fra ejendommen.
Ejendommen ligger tæt på Hvalsø, indenfor kort afstand til skole, indkøb, fritidsaktiviteter m.v. - og alligevel omgivet af natur og stille skønhed.

Liebhaverejendomme finder du hos ejendomsmægler Pernille Sams. Vi sælger liebhaveri i særklasse.

Sagsfakta

Sagsnummer21938
TypeBolig/Erhverv, Landejendom / Landbrug, Lystejendom
Ejerudgift3.279
Boligareal323 m2
Energimærke: D

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21