Næsbyholm Alle 11, Gartnerboligen 4171 Glumsø

Udlejning til erhverv foretrækkes

For Næsbyholm-Bavelse Gods udlejes en af Næsbyholms skønne bygninger til erhvervsformål.

Gartnerboligen ligger på Næsbyholms område, som en af de smukke historiske symmetriske bygninger, der flankerer selve slottet. En fuldkommen herlig beliggenhed og et skønt hus, som nu kan lejes til erhverv. Det har et areal på 201 m2 og det vil være oplagt med liberalt erhverv, behandlingsformål, kontor, advokat, tegnestue eller tilsvarende. Omgivelserne er inspirerende og lægger op til gode tanker. Her er stille og smukt og enhver kreativ sjæl vil kunne finde inspiration her.

Omgivelserne er fantastiske, og det er huset også. En vidunderlig atmosfære, dejlige proportioner og super hyggeligt. Masser af lysindfald og gode rum.
Her er bl.a. et særdeles lækkert stort nyindrettet rum med køkkenfaciliteter i den ene ende. Helt nyt køkken og en super god stemning. Herfra er der udgang til en terrasse og et vestvendt haveareal, som hører til lejemålet.
Her er flere gode kontorer i forskellige størrelser / møderum, entre, bryggers m.v. samt badeværelse og ekstra toilet i stueplan. Smukke rammer, som er lette at indrette særdeles dejligt - Se venligst plantegningen.

Næsbyholm ligger fredfyldt og ualmindelig smukt i vidunderlig natur, omgivet af sine egne arealer, på Midtsjælland. Her er en helt særlig rolig stemning, med en god blanding af historiens vingesus, smukke bygningsværker og nutidens velfungerende faciliteter.
Geografik er vi på den østlige side af Tystrup Sø, tæt på Sorø, Ringsted og Glumsø.

Lejen tillægges moms.

Sagsfakta

Sagsnummer257
TypeVilla, Bolig/Erhverv
Leje pr. måned(plus forbrug)11.000
Ejerudgift1.220
Boligareal201 m2
Depositum33.000

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21