Søgade 8A 4180 Sorø

Solgt

Særdeles godt byhus, på Sorø´s bedste vej.

Søgade ligger i Sorøs absolutte centrum og forbinder Torvet i Sorø og Sorø Sø. En lille smal gade, hvor et totalt charmerende originalt miljø, og suveræn god beliggenhed er forenet. Det bedste af det bedste !!
Den ene side af gaden er ejet af Sorø Akademi, og de boliger kan ikke købes. Men dette halve byhus ligger overfor akademiets boliger. Det er lige så smukt, og kan købes. Her er 190 m2 i super god kvalitet fordelt på boligarealet i stueplan og 1. sal som er ialt 122 m2 samt en særdeles god, høj og brugbar kælder på 68 m2.
Foruden boligen er her det herligste gårdhavemiljø, som vender rigtigt for solen og som ejeren har indrettet super charmerende med tre forskellige siddegrupper, adskilt af blomstrende buske mv. Vedligeholdet er blevet minimalt, men her er god energi og totalt dejligt at opholde sig.
Til huset hører garage, hvilket er dejligt at have i centrum af en god by.

Huset er opført i 1987, og er i særdeles god stand. Det har en god planløsning med store sammenhængende rum, og masser af lys, som strømmer ind fra begge sider. I stueplan danner stuen og køkken/alrummet tilsammen en eksklusiv og hyggelig stemning, så man føler sig velkommen og har lyst til at blive. Et herligt hjem at komme hjem til.
Køkken/alrummet er et lyst, klassisk Unoform kvalitetskøkken, og her er god plads. Fra Køkken/alrummet er der udgang til gårdhaven, hvor man sikkert vil nyde en stor del af sommerhalvåret, fordi her er super dejligt, - sol og læ. Grunden er 189 m2. Herfra kan man gå videre ind i garagen, og ud af ejendommens bagindgang som ligger ud til den gade, som er vinkelret på Søgade.
Første salen rummer et stort dejligt lyst rum, som den nuværende ejer har valgt at adskille i midten med skabe, så der er blevet kontor i den ene halvdel og soveværelse i den anden halvdel af rummet. I forlængelse heraf ligger 1. salens badeværelse.
Huset har toiletter på alle tre etager - og badeværelse både på 1. sal og i kælderen.
Kælderen rummer foruden badeværelse og toilet også et stort dejligt syrum / hobbyrum - et depotrum og et godt værksted m.v. Her er rart og god loftshøjde, så rummene er rigtig fine og brugbare.

Sorø er en klassisk by med stolte traditioner og en pæn portion kulturel selvforståelse. Og byen er så heldig at have hele fem smukke søer i sin nærhed og masser af skove og natur. Det gør byen til et dejligt sted, med et godt miljø. Dette hus ligger helt optimalt, hvor man har ganske få skridt ned til Sorø Sø eller til centrum - alt efter om man går til højre eller til venstre. Helt suverænt - og en ønske beliggenhed. Sorø ligger midt på Sjælland og har gode trafikale forbindelser både via tog og bil.

Sagsfakta

Sagsnummer21924
TypeRækkehus
Ejerudgift2.626
Boligareal122 m2
Energimærke: D

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21