Ballekilde 7A 3210 Vejby

Rågeleje - grund i 1. række, direkte til Kattegat

En ubebygget grund til opførelse af et fritidshus lige ud til vandet. Meget sjældent at finde - her er den.
Grunden ligger højt, i første række og med helt suveræn god udsigt over havet. Her kan opføres det lækreste drømmehus med fuld og uforstyrret udsigt over Kattegat.

Grundens areal er 1488 m2. Bebyggelsesprocenten er jvf. Kommuneplanen og gældende bygningsreglementet 15%. Man har fri adgang til stranden ad sti lige foran huset og man kan f.eks. også have en lille båd eller havkajakker liggende. Ejeren af nærværende grund har adgangs- og opholdsret på på det foranliggende areal, som er strandbeskyttelsesareal og som skråner ned mod stranden.

Stranden i Rågeleje er kendt som en af Danmarks dejligste strande. Her er storslået, en herlig strand med super godt badevand, dejlige stemninger og masser af muligheder for alskens aktiviteter. Og her får man fuld havudsigt !

Man er hurtigt i København, hvis man skulle få brug for det - men er samtidig tilstrækkelig langt væk til at stemningen er helt anderledes. Her slapper man af. Det hele er mere uforpligtende med sand mellem tæerne og en havkajak der venter på at sejle solnedgangen i møde .....

Sagsfakta

Sagsnummer21950
TypeFritidsgrund
Pris8.000.000
Ejerudgift4.701

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21