Tuelsøvej 24 4180 Sorø

NY PRIS

Udsigtsejendom - 1. række til Tuelsø. Sorø

En særdeles præsentabel villa, som ligger ud til og med den herligste udsigt over Tuelsø i Sorø - midt på Sjælland.

Ejendommen er opført i 1976, og den nuværende ejer har fået den moderniseret og ajourført, så det er en nutidig, lys og smagfuld bolig.
Her er ca. 200 m2 boligareal med en rigtig god åben planløsning. En herlig bolig, med en dejlig atmosfære.

Stemningen er lys, rar og indbydende. Det meste af stueplan hænger eksempelvis sammen - stue, spisestue og køkken i en smuk helhed, som betyder at der er søudsigt og masser af lys gennem hele huset. Køkkenet er et lækkert klassisk Unoform køkken, som passer rigtig fint til stedet. Der er både terrasse og en altan i forlængelse af stuerne på denne etage, så man kan nyde sol og læ fra forskellige verdenshjørner og på forskellige tidspunkter på dagen. Endvidere er her tre gode værelser, badeværelse og entre på denne etage.

Ejendommen er bygget ind i bakken, så den er i to etager mod søen, hvor den rigtig åbner sig op mod lyset og udsigten. Een etage mod vejen, hvor der er lukket, så man kan være helt privat. Fra underetagen er er også fuld søudsigt. Og udgang til en anden terrasse. Her finder man endnu en stue / kontor eller hvad man nu har lyst til at anvende det gode rum til. Endnu et godt badeværelse, samt bryggers, depot m.v.
Huset er super velfungerende og lige til at flytte ind i. Fibernet er indlagt. Grunden er 1.157 m2.

Ejendommen ligger i et dejligt område ud til Tuelsø, hvor der er super smukt og hvor man kan gå en skøn tur rundt om Tuelsø eller gå ture i skoven. Her er talrige oplevelser på tætteste hold, hvor både havørne og andre spændende fugle holder til, og hvor lystfiskere nyder søens rigdom. Tæt på indkøb, og kun et par minutters kørsel kørsel til Sorø- bymidte og motorvejsafkørsel til København. En skøn liebhaverejendom med alskens kvaliteter.

Liebhaverboliger finder du hos ejendomsmægler Pernille Sams. Vi sælger liebhaveri i særklasse.

Sagsfakta

Sagsnummer21952
TypeVilla
Pris5.595.000
Ejerudgift4.462
Boligareal199 m2
Energimærke: D

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21