Kongebrovej 39 4180 Sorø

Konge-beliggenhed i Sorø. Grund eller villa

Kongebrovej løber langs Sorø Sø, og denne villa ligger på en fantastisk grund i første række ud mod Sorø Sø. En super herlig og helt unik beliggenhed, hvor man er tæt på naturen og samtidig helt centralt i byen.
Her er man både tæt på gode skoler, og nabo til den fuldkommen vidunderlige stemning omkring sorø Sø og akademiets store park, stien omkring søen, bademulighederne m.v. Her er direkte adgang gennem et hul i hækken til badestranden ved Sorø sø, som kaldes Skjolden. En sjælden og ualmindelig skøn beliggenhed.
Sorø Sø er super smuk og et herligt aktiv for byen. Her går man tur, sejler kajak, sommer- og vinterbader, eller løber en tur rundt på stien. Fuglelivet er spændende og varieret, og bl.a. er havørnen en jævnlig gæst. Akademiets park og de karakterfulde klassiske bygninger er også med til at give en særlig stemning omkring søen.

Grunden er 1.780 m2, og her ligger et rødt murstenshus på ialt 160 m2 hvor de 80 m2 er boligareal i stueplan, og et tilsvarende areal er en høj og god kælder. Huset er opført i 1958. Det står fint og er klar til at flytte ind i. Nogen vil synes den gode beliggenhed fortjener en modernisering af huset, og andre vil få ideer om at opføre et helt nyt drømmehus på denne drømme-beliggenhed.

I stueplan er her et stort åbent køkken/alrum, som hænger sammen med stuen. I hele længden er der suveræn god udsigt ud mod haven og søen, som ligger for enden af haven. Endvidere to værelser i stueplan og badeværelser med gulvvarme på begge etager. Kælderen er høj og lys og har været anvendt aktivt, også til bolig. Den er sat i fin stand og der er gulvvarme i værelserne.
Her er garage på 28 m2.

Sorø er en dejlig og karakterfuld by midt på Sjælland med rigtig god beliggenhed, også i forhold til infrastruktur ( Motorvej og gode togforbindelser). Sorø er omgivet af noget af Sjællands smukkeste natur med talrige søer og store skove, og derfor er der en vidunderlig stemning. Byen er bl.a. kendt for gode skoler, et rart lokalt miljø og gode kulturelle tilbud.

Sagsfakta

Sagsnummer21959
TypeVilla, Helårsgrund
Pris2.675.000
Ejerudgift4.541
Boligareal80 m2
Energimærke: D

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21