Skovridervej 11, Bavelse hovedbygning 4171 Glumsø

UDLEJET

Bavelse Gods - Hovedbygningen


Bavelse Gods er vidunderligt smukt. Det ligger malerisk og idyllisk lige ud til Bavelse Sø, midt på Sjælland. Det er en storslået beliggenhed, som ikke bliver mere præsentabel. Det er som en drøm, der er gået i opfyldelse.

Bavelse har en lang historie, og den nuværende hovedbygning er opført i 1845 med en to-etagers hovedfløj i midten og en et-etages fløj på hver side. Den indeholder en usædvanlig smagfuld bolig med højt til loftet, stort lysindfald og smukke proportioner.
Ejendommen er opført på et højdedrag således, at der fra hele hovedbygningen er en fantastisk udsigt ud over søen og området. Dertil er der udgange til flere terrasser og balkoner mod søen, hvor der også er en smuk have og et stort poolområde.

Her er 861 m2 boligareal og 108 m2 flot kælder, i alt 969 m2. Alt er i god og indbydende stand.

Hovedbygningen indeholder en lang række af smukke rum. Her er en stor hall med smuk trappe til bygningens næste etager, et skønt herreværelse med paneler, en flot spisestue, flere opholdsstuer samt et stort og lækkert køkken med plads til både spise og ophold. I alle rum harmonerer stemningen og udtrykket med hinanden og med bygningens arkitektur.
Planløsningen er moderne med store og gode rum, som hænger godt sammen. Huset er derfor lige til at tage i brug og nyde både privat og repræsentativt.
På 1. og 2. sal er der en masterafdeling, flere gode værelser, badeværelser og gæsteværelser – så der er masser af plads til en stor familie og dens gæster, hvor alle kan se frem til dejlige omgivelser.
I den ene fløj er der et par hyggelige og store jagtstuer med eget køkken og bad. Herfra er der også udgang til en anseelig og dejlig terrasse mod vandet. Denne del kunne oplagt også anvendes til hjemmekontor eller virksomhed.

Bavelse ligger fredfyldt midt i en særdeles naturskøn plet på Danmarkskortet. Området er et fugle- og naturbeskyttelsesområde, der er omgivet af smukke marker og storskove. Det er et af Danmarks smukkeste landskaber.
Til lejemålet medfølger et haveareal og et dejligt poolområde med stor swimmingpool. Hvis lejer ønsker det, vil der også kunne lejes garage, hestebokse og evt. et foldareal.

Det er muligt at opdele lejemålet til to selvstændige enheder såfremt at lejer f.eks. ønsker at drive liberalt erhverv eller andre typer erhverv i den ene ende af bygningen. Dog kun efter nærmere aftale, og der ønskes kun erhverv, som ikke belaster ejendommen og området.

Kun individuelle fremvisninger til seriøse lejere. Kontakt mægler for fremvisning – tlf. 4821 9121.

Sagsfakta

Sagsnummer258
TypeVilla, Bolig/Erhverv
Boligareal861 m2

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21