Brandhøjgårdsvej 100 2640 Hedehusene

Stort boligareal, erhverv og mulighed for dyrehold - Direkte til naturparken, Hedeland

Sælger har forvandlet en klassisk og yderst smuk landejendom til en moderne og pragtfuld villa. Der er skabt masser af lys, brugt gode materialer - med respekt for den originale stil, så det harmonerer med det nymoderne. Den oprindelige ejendom er opført i 1905 og har et boligareal på i alt 302 kvm.

Ejendommen ligger helt ugeneret og godt tilbagetrukket, omgivet af marker og træer, direkte til den herlige naturpark, Hedeland. Naturparken rummer meget andet end skøn natur og masser af dyreliv, bl.a. cykel/mountainbike ruter, ridestier, hundeskov, legeplads, skibakke, golfbane og meget andet.
For mere info. se www.hedeland.dk

Trafikalt ligger den også rigtig godt. Få minutters kørsel til motorvejen og ca. 15 minutter fra Roskilde. Fra ejendommen kan man nå Hedehusene station på kun 10-15 minutter hvor København kan nås med tog på ca. 25 min.

Stuehusets indretning er lys og meget indbydende med en stor hall. Der er store skønne rum. Dejligt spisekøkken med udgang til stor terrasse. Utrolig hyggelig spisestue med udgang til have. Tre store værelser med masser af lys fra de store vinduer. På 1 sal. er der loft-til-kip og en rummelig stue med tilhørende stor altan og fantastisk udsigt til det maleriske Hedeland. Derudover er der to værelser – det ene med tilhørende badeværelse. Atmosfæren er gennemgående i hele huset og grundet rummenes regulære størrelse, gør det boligen nem at møblere.

Den tidligere driftsbygning rummer 165 kvm. (registeret erhverv) og kan indrettes på mange måder. Ønsker man plads til dyrehold, erhverv, lagerplads eller andet, er her et væld af muligheder. Herudover 108 m2 separat dobbelt garage med el-porte og god lofthøjde.

Jorden udgør i alt ca. 2,7 tønder land, svarende til ca. 1,52 HA. Her er en lille sø, drivhus, hyggelig frugtlund og engarealer som kan udlægges til folde.

Sagsfakta

Sagsnummer21852
TypeVilla, Bolig/Erhverv, Landejendom / Landbrug, Lystejendom
Pris5.950.000
Ejerudgift3.859
Boligareal302 m2
Energimærke: C

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21