Endrupvej 35 3480 Fredensborg

Solgt

574 kvm. bolig/erhverv samt 2.7 tdl. - direkte til Fredensborg Slotshave

En yderst charmerende og meget idyllisk ”landejendom” centralt i Fredensborg, grå-pudsede facader, stråtag og hele 3 længer. Ejendommen er beliggende i flotte og naturskønne omgivelser, for enden af en lukket vej som grænser op til Fredensborg Slotshave. Der går stisystem ved ejendommen til Slotshaven og videre ned til Esrum Sø - en særlig beliggenhed som der kun findes ganske få af. Stedet er i dag indrettet som en mindre hesteejendom og egner sig fint til dette formål. Der er hegnede folde, en lille ridebane, stald med ca. 4 bokse samt sadelrum mv.

Til ejendommen hører 1.4 hektar - svarende til ca. 2.7 tønder land. Ejendommen rummer 474 m2 beboelse og 100 kvm. erhverv. i alt. 574 kvm. Trods de mange kvadratmeter, er her ingen spildplads. Her er store og meget regulære rum, som tilsammen udgør en ideel planløsning for den pladskrævende familie eller to flere generationers bolig. Den oprindelige ejendom er opført i 1807 og er løbende blevet opdateret af den nuværende ejer. Ejendommen er en rigtig fin og velfungerende lystejendom, som i dag er indrettet med en ekstra bolig/lejlighed. Lejligheden indeholder stue, køkken, værelse samt badeværelse. Denne er ikke registreret som separat bolig og indgår derfor som en del af det samlede boligareal. Ejendommen egner sig også fint til flere generationers bolig.

Ejendommens tre længer danner en hyggelig gårdsplads, hvor man kigger ud på sine heste. En overskuelig ejendom med mange muligheder. Stedet har det hele, herlig stemning i landlige omgivelser trods den ligger i byen, med gåafstand til skole, indkøb samt legekammerater og sportsfaciliteter. Ejendommen er beliggende i Fredensborg ca. 30 min. kørsel Nord for København.

NB! Da selve huset, have og vej ligger i byzone ca. 3000 kvm. har sælger tidligere fået oplyst at der sandsynligvis kan være en mulighed for udstykning af dette areal. Her kan muligvis blive 1-3 byggegrunde, dog under forudsætning af kommunens endelige godkendelse.
Bebyggelsesprocent må ikke overstige 30.

Sagsfakta

Sagsnummer21957
TypeVilla, Bolig/Erhverv, Landejendom / Landbrug, Lystejendom
Ejerudgift13.592
Boligareal474 m2
Energimærke: D

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21