Rudesøvej 11 2840 Holte

Solgt

Stor kvalitetsvilla, direkte til Rude Sø - Holte


Her er skønhed og kvalitet forenet i en stor bolig på 240 m2, som ligger fredfyldt og ugeneret på en herlig grund på hele 2.057 m2 - lige ud til Rudesø i Holte. Og med skoven i baghaven. En vidunderlig beliggenhed - centralt og alligevel naturskønt og fredfyldt. En liebhaverbolig med liebhaver beliggenhed.

Huset er fuldmuret, taget er naturskifer, vinduesrammerne er af teaktræ, træterrassen af teaktræ, tagrenderne af kobber m.v. Med andre ord: Super god og gedigen gennemført kvalitet. Dernæst er her en vidunderlig god atmosfære, og omgivelserne er super smukke.
Huset ligger højt, så udsigten er særdeles dejlig ned over søen, hvor man har sin egen både- / badebro for enden af græsplænen. Der er krebs i søen, så det er sjovt at fiske, bade eller løbe på skøjter her om vinteren.
Huset er opført i 1957 og moderniseret og tilbygget i 2001. Her er højt til loftet og en dejlig følelse af både lys og udsigt fra hele huset. Stuen er herlig med loft til kip, pejs og store panoramavinduer mod søen og terrassen, som får rummet til at blive særdeles godt. Både imponerende og hyggeligt på en gang. Et stort dejligt køkken/alrum, som ligeledes åbner op mod terrassen og søen, så man kan vælge at spise ude eller inde, alt efter årstiden. Endv. entre,
5 værelser og 2 badeværelser m.v. og en kælder på 32 m2.
For sig selv ligger en tidligere garage på 25 m2, som nu er indrettet til det dejligste rum med gulvvarme og udsigt. Ideelt til alle mulige formål. Bag huset ligger der også et fint udhus til værktøj og andre gode formål. Fra baghaven kan man gå direkte ind i skoven via egen låge.

Her er rart og stemningsfyldt - et virkelig herligt repræsentativt sted i høj kvalitet. Samtidig et herligt hjem, et godt sted at vokse op - tæt på København.

Liebhaverboliger finder du hos ejendomsmægler Pernille Sams. Vi sælger liebhaveri i særklasse.

Sagsfakta

Sagsnummer21923
TypeVilla
Ejerudgift10.199
Boligareal240 m2
Energimærke: C

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21