Tornemarksvej 1 4640 Faxe

Solgt

Luksus- og hesteejendom ved Faxe - Midtsjælland

En virkelig suveræn liebhaverejendom, som stråler af at være et skønt sted for både mennesker og dyr. Forkælelse af sanserne i herlige omgivelser - super god kvalitet, som er lige til at falde for, flytte ind i og nyde. Ejendommen er repræsentativ på enhver måde, og man er ugeneret og meget privat.
Den rummer mange egenskaber: En smuk og top-charmerende velfungerende luksusbolig, fine hestefaciliteter samt garager og værksted og plads til erhverv. Her er plads til både fruens heste, og mandens drengedrømme.
Ejendommen består af et stuehus på 259 m2 + et orangeri på 33 m2 alt sammen omgivet af en have der føles som en park, blomstrende buske, store terrasser og en lækker pool. Vinkelret på stuehuset finder man en køn længe på 276 m2 med 2 store garager / værksted / hobbyrum med plads til mindst 4 biler og andet godt, som fortjener at stå indenfor.
Den anden ende af længen indeholder stald med 5 gode hestebokse, opvarmet saddelrum, badeværelse, fyrrum til pillefyret samt en stor dejlig rytterstue, som ligner en lille lejlighed. Den ville egne sig fint til kontor, og det kunne være et oplagt sted at have plads til erhverv. Eller behandlerrum / klinik f.eks.
I forlængelse af stalden er her en næsten nyanlagt, oplyst ridebane på 20x40 m og et par gode folde. Grundens samlede areal er 14.890 m2

Stuehuset er 150 m2 i grundplan og i stueetagen finder man først og fremmest hele husets samlingspunkt: Et særdeles lækkert lyst sort/hvidt spisekøkken med alt hvad man kan ønske sig af gode hårde hvidevarer ( Miele ), sorte granitbordplader og høj kvalitet. her mødes man, og her bliver man hængende. Fra dette dejlige rum åbner huset sig mod udeområdet med udgang til terrassen, poolområdet og haven. De udendørs omgivelser er så indbydende at de støtter fint op om ejendommens eksklusive følelse, og her er både hyggeligt og stemningsfuldt. Poolen er bl.a. indbydende og velholdt.
Inde i huset finder man endvidere en hyggelig lys stue, og herfra er der bl.a. udgang til orangeriet, som forlænger sæsonen hvor man kan sidde og føle at man er udendørs.
Endvidere masterbedroom med direkte adgang til badeværelse, et par værelser / kontor m.v. samt entre. På 1. sal, som er 109 m2, er der indrettet et værelse, et stort multirum / stue samt et særdeles pænt badeværelse.

Ejendommen ligger i naturskønne omgivelser og med den herligste udsigt lidt udenfor Faxe, med få km. til motorvejsafkørsel Rønnede. Fibernet er indlagt. Herfra er der ca 50 min. kørsel til Københavns Lufthavn / knap en time til Kbh Centrum.

Liebhaverboliger finder du hos ejendomsmægler Pernille Sams. Vi sælger liebhaveri i særklasse.

Sagsfakta

Sagsnummer21962
TypeVilla, Bolig/Erhverv, Lystejendom
Ejerudgift3.526
Boligareal259 m2
Energimærke: D

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21