Gl. Mårsøvej 5 4300 Holbæk

Blandet bolig / erhverv i smagfulde omgivelser, Holbæk

Elmegård er en dejlig og regulær ejendom, som udstråler høj kvalitet. En særdeles præsentabel og indbydende helhed, med hvidpudsede facader og sorte glaserede tegl på taget. Ejendommen er oprindelig af ældre dato, men er fuldkommen ombygget og moderniseret i 2005, så den fremtræder som en moderne og nutidig ejendom.
Her er et herligt stuehus med et boligareal på 231 m2, tre sammenbyggede længer som anvendes til erhverv, garage og bolig på ialt 648 m2 , samt en maskinhal. Alt sammen gedigent og godt, placeret i dejlige omgivelser og med smuk udsigt, lige uden for Holbæk.

Stuehuset er smukt i proportionerne og der er dejligt lysindfald i alle rum. En god planløsning med store åbne rum - bl.a. hænger en stor vinkelstue sammen med køkken/alrum med spiseplads m.v. - og der er udgange til en vidunderlig udsigtsterrasse og haven foran huset flere steder. Blomstrende buske, roser m.v. gør haven særdeles indbydende - men stadig nem at holde. Godt bryggers, to pæne badeværelser, tre værelser / soveværelser og en ekstra stue og et ekstra toilet på 1. sal,, entre med trappe til 1. sal m.v. Masser af muligheder, alt efter købers ønsker for udnyttelse af de gode rum.

Ejendommen er en succesfuld kombination af bolig og erhverv. I de tidligere driftsbygninger er indrettet gode kontorlokaler, møderum, mandskabsrum, frokoststue, bad og toiletfaciliteter. Pt. er ejendommen domicilejendom for en entreprenørvirksomhed, og det er den godkendt til - samtidig med at den indeholder en dejlig bolig for en stor familie. Gode garager, værksted, lagerplads m.v.

Det hele er velholdt. En virkelig repræsentativ liebhaverejendom, som er en smuk ramme om mange typer virksomhed. Kreative erhverv, håndværkere, entreprenør, advokat, revisor m.v. Mulighederne er mange, for her er en særdeles god atmosfære og ejendommen virker på alle måder indbydende.
Befæstede arealer sikrer at køretøjer ikke ødelægger det pæne udtryk og maskinhallen på godt 400 m2 er ideelt for mange typer erhverv - både til maskiner og opmagasinering / lager. Grunden er på 15.000 m2 / 1,5 hektar.

Liebhaverboliger finder du hos ejendomsmægler Pernille Sams. Vi sælger liebhaveri i særklasse.

Sagsfakta

Sagsnummer21963
TypeVilla, Bolig/Erhverv, Landejendom / Landbrug, Lystejendom
Pris7.600.000
Ejerudgift3.760
Boligareal231 m2
Energimærke: B

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21