Skovkirkevej 38 3630 Jægerspris

Solgt

396 kvm. stort boligareal direkte til Nordskoven - plads til flere generationer, Jægerspris

En særdeles flot og præsentabel villa, som ligger omgivet af flot natur på Hornsherred. Her er smukt og varieret - vildt og fugle stortrives i området. Ejendommen ligger fredfyldt og roligt med Nordskovens gamle træer som baggrundskulisse.

Selve boligen består af to sammenbyggede bygninger. Hver af bygningerne rummer et rigtig godt boligareal med optimal planløsning og udgang til hver deres have. Ejendommen er registreret som 1 bolig. Arealerne kan anvendes sammen som en stor bolig, eller hver for sig til f.eks. 2 generationer. Det giver mange muligheder.

Her er i alt 396 m2 boligareal i fin kvalitet. Sælger oplyser, at der er ca. 310 m2 i hovedhuset og ca. 86 m2 boligareal i den anden bygning. Derudover er der ca. 170 kvm. kælder, hvoraf ca. 30 kvm. er istandsat med eget bad/toilet, tekøkken mv. (Dette er ikke en del af det registrerede boligareal). Oprindelig er ejendommen opført i 1935, men er løbende moderniseret så den fremtræder nutidigt, moderne og med respekt for de oprindelig rammer.

Grunden er stor og dejlig: 3.139 m2. De 2 afdelinger af boligen fungerer uafhængigt af hinanden. Uanset om man vælger at benytte ejendommen som en stor familie bolig eller vælger at bo flere, er her masser af gode værelser, smukke stuer, dejligt lysindfald og pæne badeværelser. Herlige terrasser og smukke haveområder med forskellige stemninger. Uanset hvor man står har man udsigt til grønne omgivelser og flot natur.

Ejendommen er beliggende i området Skoven, som grænser direkte op til Nordskovens vestlige side. Hele haven er meget privat. Denne herlige ejendom ligger ca. halv times kørsel fra Frederikssund og lidt over en times kørsel fra København.

Sagsfakta

Sagsnummer21970
TypeVilla
Ejerudgift4.492
Boligareal396 m2
Energimærke: D

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21