Skovkirkevej 38 3630 Jægerspris

396 kvm. stort boligareal direkte til Nordskoven - plads til flere generationer, Jægerspris

En særdeles flot og præsentabel villa, som ligger omgivet af flot natur på Hornsherred. Her er smukt og varieret - vildt og fugle stortrives i området. Ejendommen ligger fredfyldt og roligt med Nordskovens gamle træer som baggrundskulisse.

Selve boligen består af to sammenbyggede bygninger. Hver af bygningerne rummer et rigtig godt boligareal med optimal planløsning og udgang til hver deres have. Boligerne kan anvendes sammen som en stor bolig eller hver for sig – det giver mange muligheder for bl.a. en stor familie eller flere generationer, to vennepar eller andet.

Her er i alt 396 m2 boligareal i fin kvalitet, fordelt med ca. 310 m2 i hovedhuset og ca. 86 m2 i anden bolig. Derudover er der ca. 170 kvm. kælder, hvoraf ca. 30 kvm. er istandsat med eget bad/toilet, tekøkken mv.
(Dette er ikke en del af det registrerede boligareal). Oprindelig er ejendommen opført i 1935, men er løbende moderniseret så den fremtræder nutidigt, moderne og med respekt for de oprindelig rammer.

På den 3.139 kvm. store grund ligger de to boliger, som fungerer uafhængigt af hinanden. Boligerne har hver sit køkken, bad, hver sine terrasser m.v. Uanset om man vælger at benytte ejendommen som en stor familie bolig eller vælger at bo flere, er her masser af gode værelser, smukke stuer, dejligt lysindfald og pæne badeværelser i begge boliger. Herlige terrasser og smukke haveområder med forskellige stemninger. Uanset hvilken bolig man står i, møder grønne omgivelser og flot natur.

Ejendommen er beliggende i området Skoven, som grænser direkte op til Nordskovens vestlige side. Hele haven er meget privat. Denne herlige ejendom ligger ca. halv times kørsel fra Frederikssund og ca. en times kørsel fra København.

Sagsfakta

Sagsnummer21970
TypeVilla
Pris4.300.000
Ejerudgift3.405
Boligareal396 m2
Energimærke: D

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21