Kildegårdsvej 6 4200 Slagelse

Solgt

Præsentabel lystejendom ved Slagelse

En skøn ejendom, som kombinerer kvaliteten i at bo lækkert med friheden i naturen.
Stuehuset er en karakterfuld patriciervilla, som danner repræsentative og hyggelige rammer om familielivet på dette herlige sted. Det ligger flankeret af pæne driftsbygninger i naturskønne omgivelser, lige nord for Slagelse. Her er højt til loftet og herlige proportioner både indvendig og udvendigt. Palævinduer og dejlige rum med godt lysindfald, som er lette at møblere til et rart hjem.
Ejendommen er placeret i et malerisk, smukt kuperet landskab, lige udenfor Slagelse. En sjælden kombination, som giver et super dejligt sted med en herlig atmosfære. Her er god energi, fredfyldt og smukt så langt øjet rækker.
Til ejendommen hører 23 tønder land / 13 ha og ejendommen har en særdeles smuk beliggenhed. Fra huset og terrassen har man storslået udsigt over Tude Ådal, som slynger sig malerisk afsted. Og man har fiskeret i åen.

Stuehuset er opført i 1916 og er moderniseret til et nutidigt og lækkert niveau med bl.a. en drøm af et stort lyst køkken-alrum. Her er også to dejlige stuer - den ene med udgang til en stor sydvendt terrasse, hvor der er så lækkert at sidde og så god udsigt at man let kommer til at opholde sig her store dele af sommerhalvåret. Endvidere er der i 2018 lavet nyt lækkert badeværelse i stueplan, og her er entre m.v.. ialt 281 m2 boligareal - + 42 m2 kælder.
1. salen rummer bl.a. 5 gode værelser, badeværelse m.v.
Endvidere er her diverse gode længer med stalde, værksted m.v. Det er tilladt at drive flere former for erhverv herfra, og ejendommen ville være en fin domicilejendom med blandet bolig/erhverv.
Huset er økonomisk opvarmet med nyere jordvarmeanlæg.

Ejendommen egner sig perfekt til lidt dyrehold. Her er både agerjord, og et dejligt engstykke, som pt. delvist er hegnet. Der har også indtil for få år siden været heste på stedet med folde, ridebane på 20X40 meter, stald med 5 hestebokse, vandspiltov m.v.
Med beliggenheden lidt uden for Slagelse er det en ejendom, hvor man kan kombinere det bedste af alle verdener - repræsentative omgivelser, og alligevel tæt på indkøb, skoler, handel og infrastruktur.

Sagsfakta

Sagsnummer21972
TypeBolig/Erhverv, Landejendom / Landbrug, Lystejendom
Ejerudgift1.873
Boligareal281 m2
Energimærke: D

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21