Vridsløsevej 45 4700 Næstved

Solgt

Kvalitetsbolig i udkanten af Næstved

En super god og præsentabel villa, som ligger rigtig dejligt i grønne omgivelser - og alligevel helt tæt på Næstveds mange muligheder: Indkøb, skoler, udannelser m.v. Stemningen er lagt allerede ved ankomsten: En pæn indkørsel og smedejernslåger, der kan lukkes, når man har lyst. Ejendommen er hvid, har sortglasseret tegltag - og fremtræder særdeles indbydende og harmonisk.

Huset har et boligareal på 282 m2 + rigtig god og anvendelig kælder på 62 m2. Det er opført i 1972, og er sat i fuldkommen nutidig stand og stil, så det er et moderne hjem, med alt hvad man kan ønske sig. Gode materialer og gennemført valg af stil. Stuen hænger sammen med et lækkert køkken og spiseafdeling og danner et vidunderligt leverum, som helt naturligt bliver det samlende rum. Her er masser af lysindfald, lyse gulve m.v. og en indbydende stemning. Herfra kan man gå ind i spisestuen, eller ud på en stor sydvendt terrasse med skøn udsigt.
I stueplan er der endvidere gode 4 værelser, badeværelse, gæstetoilet, entre m.v.
1. salen er herlig. Den er indrettet til et stort multirum med bar i den ene ende, og TV og spil i den anden ende. Rummet kan naturligvis også opdeles, hvis man har lyst til det. I midten kan man gå ud på en skøn terrasse, som er skåret ind i taget, hvorfra udsigten er storslået og stemningen er vidunderlig.

Ejendommen er en god oplevelse. Den fremtræder gennemført og som en meget harmonisk helhed. Stedet er roligt, og inspirerende kreativt på en gang.
Huset ligger højt, og man er fuldkommen ugeneret og privat.
Huset er omgivet af haven med stor plæne, og på den anden side af havens beplantning er der marker. Af og til kan man være så heldig at få et kik til naboens heste. Næstved by ligger ca 1 km. nede ad vejen.

Huset opvarmes økonomisk med pillefyr. Foruden huset er her også garage på 46 m2 i samme stil som huset, og carport på 26 m2.
Grunden er på 3.015 m2.
Huset kan egne sig til mange typer familier. Der er tale om en herlig villa på landet, som er i høj kvalitet og gennemført stil, så ejendommen er lige til at flytte ind i og nyde. Og samtidig en bynær villa, som åbner for alle byens tilbud indenfor meget kort afstand. Så her får man det bedste af begge verdener.

Liebhaverboliger finder du hos ejendomsmægler Pernille Sams. Vi sælger liebhaveri i særklasse.

Sagsfakta

Sagsnummer21976
TypeVilla, Lystejendom
Ejerudgift3.045
Boligareal282 m2
Energimærke: C

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21