Nykøbing Landevej 21 4200 Slagelse

Solgt

Hesteejendom med ridehal ved Slagelse


En god hesteejendom med 20 X 60 meter ridehal, ridebane, stalde mv - og 18,5 hektar jord, hegnede folde og græs til høslet.

Stuehuset er oprindelig fra 1872. Det er senere moderniseret og ombygget til en moderne hyggelig bolig. Der er et registreret boligareal på 208 m2. I virkeligheden føles arealet større. Her er mange gode rum, en smuk stue, et pænt snedkerkøkken kontor m.v. En rar bolig med god plads og udgang til en lukket have bag stuehuset. Første sal er lavet rigtig fint i stand, og der er lækre værelser og et stort badeværelse med spa og brus.

Driftsbygningerne ligger som en pæn helhed og omkranser gårdspladsen. Her er stalde med talrige hestebokse, saddelrum, foderrum, fyrrum, en stor højloftet lade / maskinrum m.v. Ejendommen opvarmes med pillefyr og oliefyr som back-up.

De 18,5 hektar der medfølger ligger lige omkring ejendommen og har overvejende været anvendt til hestefolde og høslet.

Ejendommen ligger tilpas tilbagetrukket fra vejen og er en god harmonisk helhed. Der er kort vej til Slagelse eller Sorø - og man kan også hurtigt være på motorvejen og i København på godt en time.

Den er overtaget på tvangsauktion og videresælges på samme vilkår, dvs på auktionsskøde og uden ansvar for sælger / mægler. Tilbud ønskes.

Sagsfakta

Sagsnummer21973
TypeBolig/Erhverv, Landejendom / Landbrug, Lystejendom
Ejerudgift2.602
Boligareal208 m2
Energimærke: E

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21