Søndergade 53 4180 Sorø

Nyhed

Byhus i høj kvalitet med dejlig have, midt i Sorø Centrum


Søndergade ligger i Sorøs absolutte centrum, mellem Søgade og Trautnersvej, som begge går ned til Sørø Sø. Et af de absolut mest eftertragtede steder i Sorø, hvor et charmerende originalt miljø, og suveræn god beliggenhed er forenet. Det bedste af det bedste !!

I dette smørhul ligger dette gedigne og karakterfulde arkitekttegnet byhus i høj kvalitet, som på bedste vis matcher de originale boligers stil, men i nutidig udgave. Det er opført i 2003 og fremtræder i utrolig fin og velholdt stand, lige til at flytte ind i.

Her er 197 m2 dejlig bolig, 62 m2 høj god kælder og 23 m2 udestue.
Grundarealet er 500 m2 og er udnyttet til en velanlagt og smuk have med flere hyggelige rum. Her er en særdeles dejlig følelse, herlige omgivelser og veltilplantet så man er privat og ugeneret. Længst nede i haven er der køkkenhave, græsplæne m.v.. Tættest på huset er der en dejlig vestvendt terrasse, som både hænger sammen med udestuen og huset. Her sidder man og nyder det hele i sommerhalvåret. Et særdeles dejligt gårdhavemiljø, som er super hyggeligt.

Huset stråler af at være et rart sted. Det er pudset i en varm gul farve og har røde tegl. Klassisk og kønt, - og her er en rigtig indbydende stemning både indvendig og udenfor. En god moderne planløsning med sammenhængende rum, og masser af lys. I stueplan danner stuen, spisestuen og køkkenet tilsammen en åben og hyggelig atmosfære, som forstærkes af det kønne kik ud mod haven. Fra denne centrale del af huset går man også ud i udestuen, som er et helt kapitel for sig. Mange ville kalde det et orangeri. Det passer godt ind i husets arkitektur, så der dannes en harmonisk helhed, og det forlænger den årstid hvor man kan nyde lyset og de udendørs omgivelser. Stueplan rummer også et par rigtig gode værelser / kontorer eller klinik - alt efter behov samt et pænt gæstetoilet.

Første salen rummer et stort dejligt lyst rum, som den nuværende ejer har anvendt til erhverv. Tegnestue, kontor og kursus - alt er muligt og lyset strømmer ind. I den anden halvdel af 1. salen er der soveværelse, badeværelse, forstue mv.
Huset har toiletter på alle tre etager - og badeværelse både på 1. sal og i kælderen.
I k ælderen finder man, foruden badeværelse og toilet, også et stort dejligt hobbyrum og vaskerum, depot m.v.- Her er god loftshøjde, så rummene er rigtig fine og brugbare.

Der er indbygget vognport i huset, som giver et par gode private P-pladser, som er gode at have her midt i byen.
Sorø er en klassisk by med stolte traditioner og en pæn portion kulturel selvforståelse. Og byen er så heldig at have hele fem smukke søer i sin nærhed og masser af skove og natur. Det gør byen til et dejligt sted, med et godt miljø. Dette hus ligger helt optimalt, hvor man har ganske få skridt til byens butiksgade eller Sorø Sø og den smukke park ved Klosterkirken og Sorø Akademi. Helt suverænt - og en ønske beliggenhed. Sorø ligger midt på Sjælland og har gode trafikale forbindelser både via tog og bil.

Sagsfakta

Sagsnummer21980
TypeVilla, Bolig/Erhverv
Pris5.350.000
Ejerudgift3.652
Boligareal197 m2
Energimærke: A2010

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21