Hejreskovvej 11 4173 Fjenneslev

Helt suveræn beliggenhed, Midtsjælland

En gang imellem støder man på ejendomme, som ligger så dejligt, at det er svært at sætte ord på. Hejreskovhus er en af dem. Ejendommen er placeret på en fuldkommen malerisk plet af Danmark mellem Ringsted og Sorø, med udsigt over, - og jord direkte til Susåen. En totaloplevelse af ro, skønhed og herlighed

Her er det naturens lyde, der høres, og man har en helt uforstyrret udsigt over et kuperet landskab, hvor man mod øst kan se mange km. op af ådalens vandområder, hvor Susåen snor sig mod Ringsted i det fjerne. Neden for huset, for enden af ens egen græsmark løber Susåen stille forbi. Her kan man f.eks. sætte en kajak eller en kano i åen, og få sig de mest fantastiske naturoplevelser med fiskeørnen over sig, eller isfuglen der fisker langs bredden. Har du kreative evner, vil det kunne udfolde sig her i disse inspirerende omgivelser.

Huset ligger højt, og fra hele huset er der er fuld udsigt over alle herlighederne. Det er et lyst og særdeles indbydende moderne indrettet hus fra 1800, hvor der er anvendt gedigne materialer til moderniseringen, som passer til stilen. Det giver en eksklusiv, nutidig og autentisk stemning. Super smukke rum som er fyldt med atmosfære.
Her er et boligareal på 247 m2 + et rigtig fint anneks, som også er atelier / kontor eller andet.

Her er klassisk og velholdt bindingsværk med stråtag, og huset er gennemrenoveret til et særdeles fint nutidigt niveau. Total idyl i let og lys udgave. Flere stuer og værelser, kontor m.v. gør anvendelsesmulighederne mange, og her er badeværelse både i stueplan og på 1. sal. Køkkenet passer særdeles godt til huset, og er et super skønt centralt og samlende alrum med både lys og hygge, plads og udsigt. For feinschmeckere er her bl.a. et AGA-komfur, som har nærmest kult-status.
Ved siden af huset ligger det lækreste anneks eller kontor. Det har været anvendt som professionelt atelier, og er på 76 m2. Ombygget i 2003 og 2018, med højt til loftet, nordlysvinduer og alt hvad man kan ønske sig af et sådant rum. Her er også bl.a. toilet og thekøkken og mange anvendelsesmuligheder.

Her er super smukt på alle årstider. Hele sommerhalvåret nyder man godt af, at der også er kælet for de udendørs detaljer, med blomstrende buske og herlige terrasser der får udeområdet til at blive en del af huset. Her er en god, rolig og inspirerende energi, som er sjælden at finde i dag.
Til Hejreskovhus hører godt 5 ha jord, svarende til ca. 9,5 tønder land med græs/eng. Det er oplagt at lade det afgræsse, enten af naboens eller af egne dyr - eller evt. slå hø på det.

En særdeles dejlig liebhaverejendom med liebhaver beliggenhed.
Liebhaverboliger finder du hos ejendomsmægler Pernille Sams. Vi sælger liebhaveri i særklasse.

Sagsfakta

Sagsnummer21983
TypeBolig/Erhverv, Landejendom / Landbrug, Lystejendom
Pris6.850.000
Ejerudgift5.954
Boligareal313 m2
Energimærke: E

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21