Søgade 14B 4180 Sorø

UDLEJET

Nyistandsat eksklusiv lejlighed, Søgade, Sorø

Søgade ligger i Sorøs absolutte centrum og forbinder Torvet i Sorø og Sorø Sø. En lille smal gade, hvor et totalt charmerende originalt miljø, og suveræn god beliggenhed er forenet. Det bedste af det bedste !!

Denne lejlighed ligger få huse fra søen. Her er 182 m2 bolig i suveræn god kvalitet, fordelt på tre etager, samt 18 m2 kælder. Lejligheden er netop blevet toprenoveret til et imponerende flot niveau, hvor mange af de klassiske detaljer er bevaret, og stadig fremtræder smukt og tydeligt i denne helt nutidige udgave.
Et ganske vidunderligt rum på 1. sal har f.eks. de smukkeste høje, hvidmalede paneler og synlige loftsbjælker. Rummet føles næsten som et historisk rum, skabt dengang man gik op i smagfulde detaljer. Her er et herligt lysindfald fra store vinduespartier og en dør, der åbner ud til en lille altan ud mod Søgade, hvor man kan se mod Sorø Sø eller mod Akademiets dejlige område, som ligger overfor. På denne etage er der yderligere to gode værelser / kontorer eller hvad man nu ønsker at anvende dem til.
I stueplan finer man entreen samt et stort indbydende køkken/alrum med et lækkert nyt køkken og god plads til spisning og hygge. Her er også et dejligt badeværelse. Øverst ( på 2. sal ) er der ligeledes et lækkert badeværelse og det lækreste master-bedroom man kan forestille sig med dejligt lys, fritlagte loftsbjælker og super udsigt til akademiets smukke alle. Det kunne blive en hel privat etage master-etage - med soveværelse, walk-inn og badeværelse.

Hele lejligheden er indbydende med en stil og kvalitet, som er gennemført i detaljen. Her er gode proportioner, højt til loftet, særdeles smukke plankegulve, godt lysindfald og god udsigt. Smukke rammer, fyldt med atmosfære, som er nemme at møblere til et hyggeligt hjem.

Sorø er en klassisk by med stolte traditioner og en pæn portion kulturel selvforståelse. Den er bl.a. kendt for gode skoler, Sorø akademi m.v. Og byen er så heldig at have flere smukke søer i sin nærhed, og masser af skove og natur. Det gør byen til et dejligt sted, med et godt miljø. Denne lejlighed ligger helt optimalt, hvor man har ganske få skridt ned til Sorø Sø, akademiets smukke parkområde eller til centrum - alt efter om man går til højre eller til venstre. Helt suverænt - og en ønske beliggenhed.
Sorø ligger midt på Sjælland og har gode trafikale forbindelser både via tog og bil.

Sagsfakta

Sagsnummer260
TypeEjerlejlighed
Boligareal182 m2

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21